• Home »
  • İnternet »
  • UC Web Tarayıcısı ile Facebook fotoğraflarınıza çıkartmalar yapıştırabilirsiniz

UC Web Tarayıcısı ile Facebook fotoğraflarınıza çıkartmalar yapıştırabilirsiniz

StatCounter’a göre dünyanın 1 numaralı üçüncü parti mobil web tarayıcısı olan UC Web Tarayıcısı, Android işletim sistemi için 10.4 versiyonuna geçiş yaptı. Bu güncelleme ile gelen birçok yeni özelliğin yanı sıra artık Facebook’a yüklemeden önce fotoğraflarınıza çıkartmalar ekleyebileceksiniz.

ucweb-1

Her gün milyonlarca kullanıcı UC Web Tarayıcısı üzerinden Facebook’ta dolaşıyor ve ekibimiz Facebook deneyiminizi daha da geliştiricek yeni çalışmalara imza atıyor. Bu sebeple son güncellemeyle birlikte Facebook için Doodle Paylaşımı’nı kullanıcılarımıza sunmaktayız.
ucweb-2
Artık fotoğraflarınızı Facebook’ta paylaşmadan önce çeşitli çıkartmalarla süsleyebilirsiniz. UC Web Tarayıcısı sizlere geniş bir çıkartma ağı sunmaktadır, böylece hislerinizi arkadaşlarınızla eğlenceli ya da duygusal bir şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca 10.4 güncellemesi ile Facebook’a fotoğraf yüklemek eskisinden çok daha kolay ve stabil hale getirildi. Devrim niteliğindeki gerçek zamanlı Facebook bildirimlerinden sonra gelen bu güncelleme, UC Web Tarayıcısı ile Facebook deneyiminizi bir adım daha ileriye taşıyacak.
ucweb-3ucweb-4

ucweb-5

ucweb-6

ucweb-7

UC Web Tarayıcısı’nın güncel versiyonunu Google Play uygulama dükkanından, UCWeb.com veya 9apps.com‘dan indirebilirsiniz.

UCWeb hakkında

UCWeb A.Ş. alanında lider bir mobil internet yazılımları ve servis sağlayıcısıdır. 2004’teki kuruluşundan bu yana hedefi dünyadaki milyarlarca kullanıcıya en iyi internet kullanımı deneyimini sunmak olmuştur. UCWeb’in amiral gemisi olan UC Web Tarayıcısı, 200’den fazla telefon imalatçısının ürettiği 3.000’den fazla telefon modelinde kullanılabilmektedir ve piyasadaki tüm yaygın işletim sistemleriyle uyumludur. 150 ülkeden 500 milyondan fazla kişiye hizmet sunan UC Web Tarayıcısı (yakında Türkçe de dahil olmak üzere) İngilizce, Rusça ve 8 farklı dilde daha kullanılabilmektedir. UCWeb ve UC Web Tarayıcısı hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.ucweb.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

1)UC Doodle Paylaşımı Artık Facebook’ta

2)Yenilenmiş fotoğraf yükleme teknolojisi

Fotoğraflarınızı daha kolay ve eğlenceli bir şekilde yükleyin.

3)İstediğiniz kalitede izleyin

Artık izleyeceğiniz videoların görüntü kalitesini kendiniz seçebilirsiniz.

 

Share