Yandex Browser’ı kullananlara Lamborgini marka araba hediye!

İnternet dünyasına hızlı bir giriş yapan Yandex firmasından müthiş hediye: ” Lamborghini Gallardo LP560-4”.

yandex kullananlara araba veriyor

yandex kullananlara araba veriyor

Rusya merkezli Yandex firması donanımlı bir ekibi olan google ve bing ile savaşırken şimdi de geçtiğimiz günlerde geliştirdikleri Webkit, Chromium ve Opera Turbo yazılımlarını harmanlayarak geliştirdikleri Yandex Browser’ı kullarak internette sörf yapanlara araba vereceğini açıkladı.

Dünya’da toplam 10 adet bulunan bu arabadan birini kazanabilmek için yapmanız gereken işlem oldukça basit: 28 Şubat 2013 (00:00) – 19 Mayıs 2013 (23:59) tarihleri arasında kazan.yandex.com.tr adresine girerek, yandex web tarayıcısını indirmeniz gerekiyor. Daha sonra aynı adresi tekrar ziyaret ederek gerekli kayıt işlemlerini tamamlamanız ve sonrasında çekiliş için belirtilen zamanı beklemeniz gerekiyor.

Google’a rakip olma yolunda çok önemli adımlar atan yandex firması neredeyse google’ın hizmet verdiği tüm alanlarda önemsenmeyecek değerde artılar sunarak benzer hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle Türkiye’de kullanım sayıları hızlı bir şekilde artmaya devam eden firmanın gelişimi gerçekten takdire değer seviyede.

Share