Yaşadığımız Yeri Güzelleştirmek Bir Tıkla Mümkün!

“Yaşadığımız Yeri Güzelleştirmek Bir Tıkla Mümkün”

Benim belediyem uygulaması, vatandaşların belediyenin hizmetleri ile alakalı düşüncelerini, taleplerini, sorunlarını, isteklerini kolaylıkla ulaştırmalarını ve sonucunu da aynı şekilde öğrenmelerini sağlayan bir mobil uygulamadır.

Benim Belediyem Mobil Uygulaması

Benim Belediyem Mobil Uygulaması

Uygulama sayesinde vatandaş bağlı bulunduğu belediyeye isteklerini taleplerini sorunlarını iletebilecektir. Belediyeler de, vatandaşlarının il/ilçe/köy, mahalle/sokak da ki yaşadıkları sıkıntıları ve aksaklıkları direk vatandaşın kendisinden öğrenebilecekler. Böylece belediye vatandaşı ile bire bir muhatap olarak vatandaşın talep ve sorunlarını bilip anında müdahale etme imkanına sahip olacaktır.. Buda bir belediye için vatandaşın memnuniyetini sağlamak adına önem taşımaktadır..

Benim Belediyem uygulamasıyla belediye hizmet kalitesini yükselterek vatandaşın istek ve ihtiyaçlarına karşılık verebilecektir. Vatandaş ise yaşam alanında ki aksaklık ve sorunları belediyesine ileterek bunlarının çözümlenmesini sağlayacaktır.

Projede ki işleyiş, vatandaş mahallesinde ki sokağında ki sorunları aksaklıkları resmini çekerek, bağlı bulunduğu belediyesine iletebilecek, belediye tarafından alınan mesaj ilgili birime aktarılacak, ilgili birim tarafından soruna müdahale edilecek ve bunu müdahalenin raporu vatandaşa bildirilebilecektir.

Site : http://www.benimbelediyem.org
Iphone Uygulaması : https://itunes.apple.com/tr/app/benim-belediyem/id555931526?mt=8
Android Uygulaması : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pozitifmobil.benimbelediyem

Share