Cengizhan 2 oyunu

Online oyun sektöründe yerini aldıktan sonra kısa süre içerisinde sevilen ve beğenilen Cengiz Han 2 oyunu MMORPG oyun türünün başarılı örneklerinden biri olmuş. Severek ve keyif alarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Cengiz Han 2 size tarihin büyük savaşlarının içinde olma imkanı sağlıyor. Kendinizi geliştirip, taktikler uygulayarak kazandığınız her savaştan sonra oyundan aldığınız haz daha çok artacaktır. Ben oyunu indirip oynamaya başladığım günden beri zamanımın çoğunu bu oyuna harcıyorum oynadığım süre boyunca da oldukça keyif alıyorum.

cengizhan-2-oyunu

Arkadaşlık oyunu başlığı altında online oyun kategorilerinden birisi olan MmoDance adı altında ülkemizde yayınlanan oyunlardan birisi olan mstar oyunu arkadaşlık sisteminin kullanıldığı ve online olarak oynanabilen oyunlar arasındadır. Siz de arkadaşlık oyunu bağlantısına giderek oynayabilirsiniz. Bu tür oyunlar genellikle arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz sosyal oyunlar olarak bilinmektedir.

FPS türünde oyunlar 90’lı yıllardan beri popülerliğinden gram kaybetmedi. Bir FPS hastası olarak bende her zaman bu tarz oyunları yakından takip ediyorum. Günümüz teknolojisiyle artık yüksek hızda internet kullanıyoruz. Bu yüzden FPS oyunu dediğimiz şey yavaş yavaş MMOFPS oyunu oldu. Wolfteam oyununu eminim hepiniz daha önce duymuşsunuzdur. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hitap eden bu oyun da az önce bahsettiğimiz gelişmekte olan oyun türünde başı çeken oyunların arasında geliyor. Eğer zaman bulursanız Joygame’de tamamen Türkçe yayınlanan bu oyuna mutlaka göz atın derim.

Basın Bültenidir

Share