Fifa 12’de bu da olacak

EA Sports, Fifa 12’nin PC sürümünde futbolcu çarpışma motoru kullanıyor. PS3 ve Xbox 360 sürümleri de aynı özelliklere sahip olacak.
Electronic Arts Inc. bugün EA SPORTS’un FIFA 12’nin PC versiyonu için Futbolcu Çarpışma Motoru geliştirdiğini ve dünyanın dört bir yanındaki PC oyuncularına yeni fizik motoru ve ödüllü oynanış özellikleri sunacağını duyurdu. Dünya genelinde 30 Eylül’de piyasaya çıkacak olan FIFA 12’nin PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PC versiyonları, ilk defa aynı oyun motorunu ve oyun özelliklerini içerecek.

Fifa 12'de bu da olacak

Fifa 12'de bu da olacak

FIFA kullanıcılarının istedikleri platformda eksiksiz bir tecrübe yaşayacaklarının altını çizen FIFA 12 Baş Yapımcısı Kaz Makita, “Bu tüm PC oyuncularının uzun süredir bekledikleri andı, nihayet ödüllü FIFA oynanışını sevdikleri platformda eksiksiz olarak tecrübe etme imkanına sahip olacaklar. PC oyuncuları en yüksek kalitede oynanışa, en derin oyun modlarına ve platformlarındaki bugüne kadar hazırlanmış en gerçekçi grafiklere ve bir de buna ek olarak yeni canlı servisimiz EA SPORTS Football Club’a sahip olacaklar” diye konuştu.

FIFA 12’nin PC versiyonunda, sahadaki her bir etkileşime gerçek dünya fizik kurallarını uygulayacak olan yeni Futbolcu Çarpışma Motoru bulunuyor. Oyuncular top mücadelelerine girerken, topa hamle yaparken ve birbirlerini fiziksel olarak zorlarken aynı gerçek dünyadaki futbolcuların yaşadıkları şeyleri tecrübe edecekler. Her bir çarpışmada sınırsız sayıda doğal ve inandırıcı sonuçlarla karşılaşacaksınız. Oyuncular topu kapmak için birbirlerini itecek, çekecek ve hafif darbelerden daha rahat kurtulacaklar.

Devrim yaratacak oyun yenilikleri sayesinde FIFA 12 daha derin ve daha etkileyici bir oynanış sunacak. Yeni Hassas Top Sürme özelliği ile dar alanlarda daha iyi kontrol için topu daha iyi yönlendirebilecek, hücum sırasında karar vermek için daha çok zamana sahip olacak ve oyunun temposunu daha rahat ayarlayabileceksiniz. Hücum oyununda yapılan yenilikler, baştan tasarlanan savunma sistemiyle dengelenerek, savunma oyununun da gerçek dünya futbolunda olduğu gibi daha önemli olması sağlanıyor. Yeni Taktiksel Savunma özelliği sayesinde yer tutmak ve pasları kesmek, top kapmak kadar önemli olacak. Kullandığınız taktikler ve zamanlamanız büyük önem taşıyacak. Ayrıca Profesyonel Futbolcu Zekası özelliğine sahip olan bilgisayar kontrolündeki futbolcular etraflarında olan biteni süzebilecek ve yetenek ve eğilimlerine bağlı olarak kararlar verebilecek, takım arkadaşlarının farklı pozisyonlardaki güçlü ve zayıf anlarını anlayabilecekler.

EA SPORTS Football Club—FIFA 12’nin kalbi— oyuncuları ek bir maliyet olmaksızın sürekli olarak taze ve yeni içeriklerle gerçek dünya futboluna bağlayan, tuttukları takımı desteklemelerini sağlayan, arkadaşları, rakipleri ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuya karşı mücadele edebilmelerine imkan veren canlı bir servistir.

Maç öncesinden bitiş düdüğüne kadar yeni ve taze görünmeyi hedefleyen FIFA 12, gerçek dünya sporundan hikayelere sahip yeni Kariyer Modu, otantik maç günü deneyimi, yeni menü sistemi ile daha hızlı ve kolay dolaşım ve 500’ün üzerinde lisanslı takım da sunacak.

Share