Jack Hammer 2

Bir dönem gangsterlere karşı polisin çok da etkili olmadığı zamanlarda gözü kara özel dedektifler vardır. Onların hikayeleri romanlara ve filmlere konu olurdu. Slot oyunlarının en iyi markalarından olan Netent’in bu döneme atfen yaptığı Jack Hammer oyunu o derece tutuldu ki, şirket ardından Jack Hammer 2’yi piyasaya sürdü.

İlk oyunda gözü kara özel dedektif Jack Hammer’ın şeytani Dr. Wuten’e karşı mücadelesi anlatılmıştı. 3D slot oyunların en gözdelerinden olan Jack Hammer 2’nin açılışındaki giriş bölümünde ise Jack Hammer’ın sevgilisi Pearl’ün şarkı söylerken Don Crabby tarafından kaçırıldığını, Jack’in onu kurtarmak için peşinden koştuğu sırada Don Crabby’nin adamlarına onu durdurması emrini verdiğini görüyoruz.

Oldukça renkli, çizgi roman tadında ve arka fon müziğinin de çok iyi uyduğu bu açılışın ardından oyun başlıyor.

5 silindirli ve 3 satırlı Jack Hammer 2’de tam 99 kazanma çizgisi mevcut. Oyunun sembolleri ise diğer slot oyunlarına kıyasla biraz fazla. Jack Hammer, Pearl, Don Crabby, Don Carbby’nin adamları sırasıyla en çok kazandıran ilk dört sembol. Hepsinin de iki farklı çizimi var ancak hangi çizim çıkarsa çıksın kazançlarda bir değişiklik olmuyor. Ayrıca rıhtım, Don Crabby’nin Pearl’ü tekne ile kaçırması, devrilmiş balık varili, yengeç çıkan boş silah kutusu ve mikrofon oyunun diğer sembolleri. Bu sembollerin hepsinin çizgi roman tadında çizilmiş olması oyunun görsel zevkini bir kat daha arttırıyor.

Jack Hammer 2’de normal oyun sırasında wild yazan sembol joker olarak free spin hariç her simgenin yerine geçiyor. Free spin yazılı sembol ise adından anlaşılacağı gibi free spin hakkı veriyor bir başka değişle Jack Hammer 2’nin scatter sembolü. Ancak bu free spin hakkını kazanmak için ekranda en az 5 tane free spin simgesi olması lazım. 5 tanede 10, 6’da 13, 7’de 16, 8 sembolde ise tam 20 free spin hakkı kullanıcının oluyor.

Free spin olarak adlandırılan bonus bölümünde normal wild dışına kıskaç ya da yumruk şekillerinin üzerinde wild yazan iki simge daha mevcut. Bunlar da wild sembolü ancak normal wild ve free spin yerine geçmiyor.

Jack Hammer 2’nin en güzel yanlarından biri oyunun sticky win özelliğinin olması. Yani kazanan bir kombinasyon çıktığı anda o kombinasyon duruyor ve diğer bölümler dönmeye devam ediyor. 3 turun sonunda kazanan bütün kombinasyonların miktarı hesabınıza geçiyor.

Netent’in en popüler 3D slot oyunlarından olan Jack Hammer 2 kendi hayran kitlesini her gün arttıran bir oyun. Pek çok slot meraklısının en sevdiği ilk üç oyun arasında yer alan bu oyunu Casino Metropol’de oynayabilirsiniz!

Jack Hammer 2‘de Don Crabby’nin elinden Pearl’ü kurtarırken eğlenceli bir animasyon, güzel müzikler ve bol kazançlar sizi bekliyor.

 

Share