MicroVolts Oyun Fragmanı Yayınlandı

MicroVolts oyun fragmanında oyuncaklar çıldırıyor.
Markham, Kanada, 1 TEMMUZ 2010: Oyun meraklılarına saatler boyunca eğlenceli ve heyecan dolu bir kapışma sunacak olan MicroVolts yakın zamanda Kapalı Beta oyun topluluğuna tam versiyon olarak yayımlanacak. Free2play PC oyunları büyük popülarite kazanıyor ve MicroVolts çekişmeli bir oyun performansı, stratejik düşünme ve komedi dolu bir eğlence ile bunun öncülüğünü yapıyor. Fantastik akıllı oyun fikirleri, farklılık arayan gündelik oyuncuları ve tutkulu oyun meraklılarını tatmin etmeyi amaçlıyor.
Çok sayıda silah, yaratıcı karakter tasarımları ve çeşitli kişiselleştirme özelliklerine sahip olan Microvolts, Free2play türünün canlandırmaya ve yeniden hayata geçirmeye çalışıyor.

MicroVolts oyun fragmanında oyuncaklar çıldırıyor

Oyun meraklılarına saatler boyunca eğlenceli ve heyecan dolu bir kapışma sunacak olan MicroVolts yakın zamanda Kapalı Beta oyun topluluğuna tam versiyon olarak yayımlanacak.

Sizi de bu oyunda görmek istiyoruz, eğlenceyi kaçırmayın! Siz de bir hesap açın ve şansınızı deneyerek beta kodunu ilk alanlar arasında olun ve oyunu herkesten önce oynamaya başlayın: tr.MicroVolts.com
http://109.203.101.141/rcfiles/Gameplay_turkish_062810.zip
Oyun Fragmanı – dosyayı indirmek için linki kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın (70 MB)

http://109.203.101.141/rcfiles/mv_ss_062810.zip
Sahneler – dosyayı indirmek için linki kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın

Rock Hippo Production Ltd. hakkında:
Dijital medya sağlayıcısı ve küresel ölçekte kitlesel piyasaya dağıtıma yönelik bir online video oyunları yayıncısı olan Rock Hippo Productions Ltd. 2009 yılında kuruldu. Rock Hippo, dünyanın her yanındaki bilgisayar oyunu severlere sosyal ağ deneyimi yaşatarak hepsinden daha iyi bir oyun tecrübesini sunan interaktif bir ‘ücretsiz oyun’ ortamı sağlıyor.
Rock Hippo ve güncel ürün teklifleri hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen www.rockhippo.com adresini ziyaret edin.

Share