PES 2015′ten yeni görüntüler yayınlandı

Pro Evolution Soccer serisine eski günlerdeki başarısını tekrar kazandırmayı amaçlayan PES 2015′ten yeni görüntüler oyunseverlerle paylaşıldı.
pes-2015

Japon oyun stüdyosu Konami tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler spor oyunları arasında yer alan Pro Evolution Soccer serisi, her ne kadar son yıllarda düşüşe geçmiş ve rakibi FIFA’nın gerisinde kalmış olsa da, hala dünya genelinde milyonlarca hayrana sahip. Her yıl piyasaya sürdüğü yeni oyunlarla bu hayran kitlesini memnun etme sözü veren Konami, şimdiye kadar bu sözü tutmakta pek başarılı olamasa da bu yıl piyasaya sürülecek olan PES 2015 bu durumu değiştirecek gibi görünüyor.

Oyunseverler tarafından merakla beklenen Pro Evolution Soccer 2015‘in PC versiyonu hakkında açıklamalarda bulunan Konami yetkilisi Adam Bhatti, oyunun PC versiyonun da yeni görüntüleri de oyun dünyasıyla paylaştı. Neymar, Gareth Bale ve İbrahimovic gibi dünyaca ünlü üç futbolcunun karakter modellemelerini barındıran bu görüntüler, PES 2015‘teki gerçekçi tasarımı da gün yüzüne çıkardı. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan PES 2015, 13 Kasım 2014′te piyasaya sürülecek.
Kaynak:Mynet

Share