Playstation 4’e birçok yenilik geliyor

Playstation 4 birçok yenilik getiriyor Playstation 4′e gelecek Firmware 2.0 güncellemesi konsolu adeta baştan yaratıyor.

Yeni nesil oyun konsollarından olan Playstation 4′e gelecek yeni Firmware 2.0 güncellemesi konsolu tam anlamıyla baştan yaratıyor. Güncelleme ile birlikte konsola birçok yenilik gelecek. Bu noktada güncelleme ile gelen en dikkat çekici yeniliklerden biri her kullanıcının ana ekranını istediği renkte seçebilmesi olarak karşımıza çıkıyor.
playstation-4

Playstation 4′e gelecek Firmware 2.0 güncellemesinin getirdiği bir diğer yenilik ise direk USB’den müzik çalabilme imkanı. Bunun yanı sıra oyun kütüphanesi, canlı yayın uygulaması ve sesli sohbette iyileştirmeler yapılmış durumda. Öte yandan PS Blog’da yer alan Firmware 2.0 güncellemesinin sistem yedekleme imkanı sunduğu bilgisinin ise asılsız olduğu, en azından Firmware 2.0 güncellemesi ile gelmeyeceği ortaya çıktı.

Firmware 2.0 güncellemesi cihazlara geldikten sonra güncellemenin eksilerini ve artılarını daha net bir şekilde görebileceğiz.
Kaynak:Mynet

Share