Pokemon GO’dan kurtulmak mümkün

Bir hafta için adeta bir çılgınlığa dönüşen Pokemon GO haberlerinden sıkıldıysanız artık bunun da bir yolu var!

pokemon-go-oynama

1990’ların efsanen çizgi filmi Pokemon mobil oyun dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Oyunun bir hafta içinde milyonlarca akıllı telefona indirilmesi Pokemon GO’yu küresel bir fenomene dönüştürdü.

Günün hatta haftanın olayı olarak da nitelendirebileceğimiz bu olayın medayaya yansıması da malum. Dünya çapında pek çok haber portalı oyun ile ilgili geniş yelpazede haberleri takipçileri ile buluşturuyor.

Ancak bu durumdan sıkılanlardansanız Pokemon GO çılgınlığından kurtulmanın da artık bir yolu var.

‘Pokemon Gone’ isimli bir Google Crome eklentisi yaratan ürün geliştiricisi Jamie Farrelly, Pokemon Go’dan sıkılanlara ilça gibi gelecek ürününü kullanıma sundu.

Pokemon Go kullanan kişiler,bu eklentiyi kullanıma sunduklarında Crome üzerinden açtıkları sayfalarda Pokemon GO ile ilgili haberleri görmeyecek Zira eklenti otomatik olarak oyun ile ilgili içeriği kişiye özel olarak ortadan kaldıracak.

Pokemon-GO-nasil-oynanir

Benzer bir ürün geçtiğimiz aylarda Game of Thrones için de kullanıma sunulmuştu. Dizinin yeni bölümleri ile ilgili spoiler içeriklerinden kaçınmak isteyen binlerce kullanıcı bu eklentiyi oldukça popüler hale getirmişti.

Share