Steam’den yeni rekor

Steam’in kendine ait istatistik sayfasında bir rekora imza atıldığı belgelendi.

Steam’i bilmeyenler için çok genel bir şekilde açıklamak gerekirse oyunları aldığınız ve/veya oyunları satın almadan da bedava olan oyunları oynayabildiğiniz tüm dünyanın kullandığı bir platform olarak açıklanabilir.
valve-steam

Steam oyunlar üzerinde zaman zaman büyük indirimlere giderek oyunseverlerin yüzünü güldürmekle birlikte sunduğu geniş arşivi ile de oyunseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor.Konu oyun ve indirim olunca ilk akla gelen adreslerden biri olan Steam yaz indirimine devam ederken Steam’in kendine ait istatistik sayfasında bir rekora imza atıldığı belgelendi.

Anlık ziyaretçi sayısı açısından yeni bir rekor’a imza atan Steam’e örnekle açıklamak gerekirse aynı anda İsviçre’nin nüfusu kadar insan aynı anda bağlandı.

Steam’in istatistikleri incelenirken fark edilen bu rekor tam 8.020.834 kişi ile gerçekleşirken geçtiğimiz sene yine aynı dalda kırılan rekora yaklaşık 1 milyon kişilik fark atılarak yeni rekor kayıt edildi. Özellikle yaz aylarında artan oyuncu trafiğine indirimlerle karşılık veren Steam bu rekorun yakın bir tarihte yeniden egale etmeyi hedefliyor.
Kaynak:Gerçek Gündem

Share