Cilt Bakımı

İnsanların cildi zaman zaman yıpranabilir. Düzenli olarak kullanılan ürünler ve cilt bakımı cildi canlı ve pürüzsüz gösterir. Bakım ürünleri vücut da kullanılacak yerlere göre değişkenlik gösterir.

El için krem kullanılırken yüz için maske ve köpük kullanılabilir. Göz çevreleri ve dudak çevreleri daha hassas ve kırılgandırlar. Bunlar için kullanılabilecek ürünlerde değişir.  Cildin yıpranma sebeplerin başında bakımsızlık ve yanlış kullanılan ürünler gelmektedir.

 

Akne ve Sivilce

Düzensiz beslenme veya çevresel faktörlerden dolayı çıkan sivilceler çoğu kişi tarafından patlatılır. Bu oldukça yanlış bir uygulamadır. Sivilceler, aknelerin veya siyah noktaların oluşumunu önlemek için düzenli olarak cilt bakımı yapılması gereklidir. Sivilceler patlatıldığı zaman içerisinde bulunan irinler etrafa yayılarak daha çok sivilce çıkmasına ortam hazırlar.

 

Duş sonrası Cilt Bakımı

Duş alındıktan sonra kullanılan vücut losyonları cilt bakımı konusunda daha etkili ve yararlıdır. Suda açılan gözenekler, uygulanan bakım ürünlerinin yardımıyla bebek gibi bir cilde sahip olunabilir. Ürünlerin fiyatı içeriğe göre değişkenlik gösterebilir. Sizde cilt bakımı ürünlerini incelemek istiyorsanız www.recete.com adresine göz atabilirsiniz.

Share