Glutensiz Ekmek

Doğal ve kaliteli malzemeden üretilen glütensiz ekmek çeşitleri çölyak hastaları için özel olarak üretilmiştir.  Özel bir beslenme programı devam ettirenlere yönelik olarak içinde glüten içermeyen bu ekmekler, günlük besin ihtiyacınızı karşılayacaktır. Avantajlı fiyatlarla görebileceğiniz bu ürün çeşitleri, size önemi katkılar sağlayacaktır.

Glütensiz Ekmek Çeşitleri

Onlarca farklı glütensiz ekmek çeşitlerini platform üzerinde bulabilirsiniz. Dilimlenmiş beyaz ekmek, gevrek ekmek, lifli, ev ekmekleri, gevrek ekmek dilimleri, baget bölümü pişirilmiş ekmekler, form ekmek gibi çeşitler platform üzerinden temin edilebilir. Esmer ekmek seçeneklerini de görebileceğiniz sitede ayrıca kestaneli kraker gibi keyifli yiyecekleri de bulabilirsiniz. Bunlar arasında kendi ihtiyacınıza yönelik olan seçenekleri satın alabilirsiniz.

Telefonla Sipariş İmkânı

Platform üzerinde yer alan ekmekleri, isteğe göre telefonla da sipariş edebilirsiniz. Türkiye’nin farklı yerlerin gönderim olan https://www.dogaevinizde.com/ sanal mağaza, bu açıdan da beklentilere yönelik çalışma çerisindedir. Siteden satın alınan ürünler 200₺ üzeri olduğunda kargo ücretsizdir ve bunu dışında sabit kargo ücretlendirmesi yapılmıştır. Güvenli aşeriş yapabileceğiniz online site, kapsamlı hizmetleriyle müşteri memnuniyetini hedefler.

Share