Nemlendirici Onarım Kremleri

Kozmetik alanında köklü markalardan biri olan Vichy birçok ürünü bünyesinde barındırıyor. Farklı saç ve cilt yapılarına özel olarak geliştirilen ürünler hedef sorun doğrultusunda ideal sonuç verir.   Formüllerin hepsi marka bünyesinde dermatolojik testlerden geçerek oluşturulmaktadır.  Bu şekilde sağlıklı bir cilt kazandırılır. Reçete online sitemizden bu ve diğer ürün türlerinde ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Nemlendirici Onarım Kremleri

Reçete sitemizden Vichy markasına ait nemlendirici onarıcı kremleri bulabilirisiniz. Bu ürünlerin her biri doğru uygulandığı zaman başarılı sonuç sağlar. Gözeneklerden içeri giren formül bileşenleri etkisini yoğun göstererek kapsamlı sonuç verir. Cildiniz düzenli kullanımla pürüzsüz bir hal alır. Bu şekilde daha sağlıklı görüntü olur. Kuru ciltlerin direnci gelişmesi için önemlidir.

Şampuan Türleri

Vichy şampuanlar https://www.recete.com/  adresinden satın alınabilir. Şampuan ürünlerinin oluşumunda bitkisel özlerden faydalanılmaktadır.  Bitkisel özlerin faydası, doğal savunma sisteminin gelişmesidir. Yani saç derisinin kendi savunmasını güçlendirmesi için önemli bir ayrıntıdır.  Şampuan türlerinde çok sıcak su kullanılmamalıdır. Ilıktan biraz sıcak ürünler ve bu ürünlerin de destekleneceği maske gibi ürün türleri kullanılmalıdır.

 

 

 

Share