Amazon’un beklenen telefonu bu mu?

Cep telefonu pazarını sallayacağı iddia edilen o telefonunun ilk görüntüsü geldi.

Teknoloji dünyası merakla dev online perakendeci Amazon’un telefonunu bekliyor. Akıllı telefon pazarında dengeleri değiştirmesi beklenen ve büyük bir hızla yüksek pazar payı kazanması ihtimali olan Amazon telefonunun ilk görüntüleri de sonunda internete sızdı.

Gerçek bir fotoğraf olmasa da, telefonun tasarımını gösteren bir modelleme olarak ortaya çıkan görüntüde telefonların biraz “eski model” görünmesi herkesin dikkatini çekti. iPhone 3G çizgilerine sahip olan ve rakiplerine oranla daha “kalın” görünen telefonun beklenen “üst düzey” görünüme sahip olmaması şaşkınlık yarattı.

amazon-telefon

Görüntüler resmen onaylanmış olmasa da sızdıran kaynağın çok güvenilir olması, telefonun görüntülerinin gerçek olduğu ihtimalini yükseltiyor.

Telefonda ayrıca, Galaxy S5’te olduğu gibi bir Home buttonu bulunması da dikkat çekiyor. Ayrıca telefonda baş hareketlerini izlemek gibi yetenekler ve özel bir işletim sistemi bulunacağı da söyleniyor. Telefonun kullanıcıları ise GSM operatörleri ile Amazon Prime Data sözleşemesi yapabilecek. Bu sözleşmenin şartları henüz belli değil ancak internet kullanımında bazı avantajları olacağı düşünülüyor.
Kaynak:Chip

Share