Apple 7 Mart’ta devrime hazırlanıyor

Son dönemde teknoloji dünyasının en ilgi çekici ürünlerine imza atan ABD’li Apple firması mart ayının başında San Francisco’da yeni bir sürprize hazırlanıyor.

Apple 7 Mart’ta devrime hazırlanıyor

Apple 7 Mart’ta devrime hazırlanıyor

Apple 7 Mart’ta devrime hazırlanıyor Dün şirket tarafından gönderilen davetiye yoluyla 7 Mart tarihinde önemli bir duyuru yapacağını açıklayan Apple firmasının iPad 3 modelini tanıtması bekleniyor. Bu arada endüstri cephesinde Apple’ın televizyon dünyasında çığır açıcı bir dönemi başlatacağını öne sürdüğü Apple TV’nin de sergilenebileceği öne sürülüyor.

“Elimizde gerçekten görmeniz gereken bir şey var. Ve dokunacağınız” yazılı Apple davetiyesine bakıldığında aslında yeni nesil televizyon tanıtımının yapılması yönündeki tahminler daha da kuvvetleniyor. Ama iPad tarafında ‘retina’ ekrana geçilecek olması da iPad 3’den yana olanların tahminlerini kuvvetlendiriyor.

Şirketin efsanevi kurucusu ve CEO’su Steve Jobs’un hayatını kaybetmesinin ardından yenilikçilik tarafında ne yönde adım atacağı merak konusu olan Apple’ın yeni yönetiminin 7 Mart’ta açıklayacağı ürün bu anlamda da önemli bir yere oturuyor.

iPad 3 modelinin şimdiki modelde 9.7 inch olan ekran boyutunu 7 inch seviyelere çekmesi, ekran çözünürlüğü tarafında iPhone 4 modellerinde kullanılan retina ekrana geçmesi ve işlemci adına da çok daha hızlı bir seriyle tüketicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Share