Black Friday indirimi ne zaman başlayacak?

Black Friday indirimlerinin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününü ifade eden Black Friday’e (Kara Cuma) her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi olması bekleniyor. Peki, binlerce oyunun çeşitli oranlarda indirime gireceği 2016 Black Friday indirimi ne zaman başlayacak?
black-friday-indirimi

Black Friday bir diğer adıyla Kara Cuma indirimleriyle ilgili gelen haber, teknolojiseverleri heyecanlandırdı. Mağazaların diğer günlere oranla daha erken açıldığı ve geç saatlere kadar kapanmadığı Black Friday’e (Kara Cuma) her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi olması bekleniyor. Peki, 2016 Black Friday indirimi ne zaman başlayacak? Kimler ne kadar indirim yapacak?

Black Friday (Kara Cuma) çılgınlığı başlıyor. Pek çok firmanın katılım göstereceği bu özel indirim günlerinde şirketler hayli büyük indirimler yapıyor. Bunların başında ise her sene olduğu gibi oyun platformu Steam geliyor. Steam’de pek çok oyun severin merakla beklediği ‘Black Friday’ (Kara Cuma) indiriminin ne zaman başlayacağına dair ilk sızıntılar gelmeye başladı. Peki, Black Friday indirimi ne zaman başlayacak? PayPal’in Polonya ofisinden sosyal medyada yapılan açıklamaya göre, 23 Kasım’da platformdaki pek çok oyun indirime girecek. Aynı açıklamaya göre, indirim 29 Kasım’a kadar devam edecek.

ABD’nin yanı sıra İngiltere ve Kanada’da Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü gerçekleşen “Kara Cuma’dan önce başlayan bazı kampanyalar da pek çok müşteriyi mağazalara çekmiş durumda.

Mağazaların diğer günlere oranla daha erken açıldığı ve geç saatlere kadar kapanmadığı Kara Cuma, büyük indirimlere sahne olduğu için büyük izdihamlara da neden oluyor.

APPLE DA BLACK FRIDAY’İ PAS GEÇMİYOR

Black Friday’de (Kara Cuma) indirime girecek şirketler kervanına Apple da katıldı. ABD merkezli teknoloji devinden yapılan resmi açıklamada 25 Kasım’da (Kara Cuma) bir kampanyaya imza atacağını duyurdu. Şirket bu açıklama ile Apple ürünlerini kapsayan bir indirim kampanyası yapılacağının ilk sinyalini vermiş oldu. Aynı açıklamada Apple’ın online mağazasından alışveriş yapan kullanıcılara ücretsiz kargo hizmeti sağlanacağı bilgisi de yer verildi. Resmi sitede yer alan açıklamada hangi kampanyanın hangi ürünleri kapsayacağına dair bir bilgiye ise yer verilmedi.

BLACK FRIDAY (KARA CUMA) NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kara Cuma, Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü… Türkiye’de Black Friday kutlanmıyor ancak, bu günler indirimli teknoloji cihazları almak için büyük bir fırsat. Eğer Black Friday nedeniyle indirimli ürünleri nereden alacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Share