Google’dan yeni hizmet: Yerel Seçimler 2014!

Google.com.tr ye girenler dikkat ettilerse  altta Yerel Seçim trendlerini 2014 Seçim Platformu ile takip edin” diye bir link var. Siyasi arenanın kızıştığı şu günlerde tüm siyasi partiler hararetli bir şekilde 30 Mart 2014’te yapılacak olan Yerel Seçimlere kilitlenmiş durumda. Bu bağlamda google kullanıcılar için özel bir hizmet hazırladı ve Yerel Seçimlerle ilgili haberleri ve paylaşımları etkin kılabilmek için http://yerelsecimler.withgoogle.com/ adresini devreye soktu.

Seçimlerle ilgili tüm güncel gelişmeler "Google Yerel Seçim 2014" portalında!

30 Mart Seçimleri ilgili tüm haberler “Google Yerel Seçim 2014” portalında!

ilk kez 2011 seçimlerinde kullanılan portala birtakım eklemeler ve geliştirmeler yapılmış. Google’ın bu hizmeti sayesinde Yerel Seçimlerle ilgili bilgileri takip edebileceksiniz. Ayrıca interaktif bir şekilde adayları online dinleyebilir, onlarla sohbet edebilir, seçim trendlerini ve aynı zamanda seçim günü sonuçları buradan online olarak takip edebileceksiniz.

Peki Google Yerel Seçim 2014 sayfasında hangi hizmetler var?

Aday ve Seçmen Sohbetleri: Google’ın daha önce Google Talk adı altında sunduğu daha sonra ismini Hangouts olarak değiştirdiği anlık mesajlaşma platformu ile (gmail hesabınız ile) seçmen adayları ile iletişim kurabileceksiniz.

Haberler: Anlık (gerçek zamanlı) olarak güncellenen veriler seçimlerle ilgili haberleri topluyor ve tek bir sayfadan size okuyabilmeniz için veriliyor.

Trendler: Google da aranan kelimeleri özellikle üç büyük şehirdeki seçmen adaylarına yönelik arama trafiğini analiz edip kullanıcılara bu trendleri sunuyor.

Canlı Seçim Sonuçları: 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yerel Seçim Sonuçlarını Anadolu Ajansının verilerinden yararlanarak kullanıcılara anlık sunacak. Seçim sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebileceksiniz.

Share