• Home »
  • Teknoloji »
  • Hermes Yaratıcılık Yarışması’nda Koalay.com 2 Altın Ödül Kazandı

Hermes Yaratıcılık Yarışması’nda Koalay.com 2 Altın Ödül Kazandı

Araç sahiplerinin hiçbir ek ücret ödemeden sigorta tekliflerini karşılaştırmalarını ve istedikleri araç sigortasını anında online olarak satın almalarını sağlayan Koalay.com, yarattığı yenilkçi iş modeli ile 2 altın ödüle layık görüldü.

 

 

Araç sahiplerinin kasko sigortası ve trafik sigortası yaptırırken farklı şirketlerden gelen teklifleri değerlendirerek en uygun sigorta teklifini satın almalarını sağlayan online sigorta brokeri Koalay.com, tasarım profesyonellerinin çalışmalarını tasarım, içerik, konsept,  ve teknoloji açısından değerlendiren Hermes Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’nda 2 altın ödülün sahibi oldu. Bu döüller; uluslararası alanda marka farkındalığı sağlaması, Türkiye’deki müşterileri ve iş ortakları tarafında kazanılan itibar açısından Koalay.com adına büyük önem taşıyor.

 

Bu yıl 195 kategoride 6 bin başvuru alan Hermes Creative Awards Koalay.com’u Türkiye’de işleri en çok kolaylaştıran B2C sitesi alanında “İşletmeden Tüketiciye” ve Türkiye’nin araç sigortası satın alınabilen ilk tüketici web sitesi alanında “Ürün” kategorilerinde 2 altın ödüle layık gördü.

 

Koalay.com’un online sigorta brokerliği hizmetleri 2 altın ödül aldı

 

Koalay.com’un internette ücretsiz olarak sunduğu araç sigortası teklifi alma hizmeti Türkiye’de araç sahiplerinin araç sigortası yaptırırken farklı seçenekleri değerlendirerek en iyi sigorta poliçesi teklifini satın alabilecekleri konusunda bilinçlenmelerini sağlıyor. Türkiye’de bir ilk defa gerçekleştirilen ücretsiz online teklif alma hizmeti, araç sahiplerine en uygun en düşük maliyetli araç sigortasını bulduklarında anında istedikleri poliçeyi satınalmalarını sağlıyor.

 

Koalay.com yarışma adaylığı sonrasında Hermes Creative Awards için detaylı bir şekilde değerlendirmeye alındı. Koalay.com web sitesinin 2 altın Hermes ödülü almasında etkili olan iş modeli ve değerlendirme süreci şu şekilde gerçekleşti:

 

 

  • Koalay’da kimler hizmet alıyor? (Eğitim düzeyi yüksek, teknolojiye meraklı, 30-50 yaş aralığında araç sahipleri.)
  • Koalay’da hedef ne? (Ücret ödemeden, farklı sigorta şirketlerinden anında araç sigortası teklifi alabilme ve tercih edilen poliçeyi satın alma olanağı.)
  • Koalay nerede hizmet veriyor? (Tüm Türkiye’de.)
  • Neden Koalay? (Araç sigortası satın almak için en düşük maliyetli, en uygun ve en kullanışlı seçenek.)
  • Koalay nasıl hizmet veriyor? (Websitesi ziyaretçileri 5 basit adımda Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinin sunduğu fiyat seçeneklerinden birini seçerek sigorta poliçelerini anında satın alabiliyorlar. Teklif ve satın alma süreçleri, basit ve kısa formlar kullanılarak websitesi üzerinden satış elemanı baskısı veya kafa karıştıran detay bilgiler olmadan tamamlanabiliyor.)

 

 

Koalay.com’un Hermes Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’ndaki 2 altın ödül başarısında; marka web sitesinin yaratıcılığı, Koala Cengiz maskotunun marka vaadini çok etkili bir şekilde temsil ediyor olması, web sitesinde ilk yıl 1.700.000 olan toplam sigorta teklifi sayısının 2. yılda 2.005.680 gibi bir yüksek sayıya ulaşması ve Koalay’ın tüketici güveni oluşturması da önemli ölçüde etkili oldu.

 

Koalay.com’un anlaşmalı olduğu sigorta şirketleriyle zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan sistem entegrasyonu da bulunuyor. Koalay.com tarafından geliştiriline bu teknolojik altyapı, müşterilerin araç sigortasını 3 dakika gibi kısa bir sürede satınalmasını sağlıyor.

 

Koalay.com, farklı sigorta şirketlerinin sunduğu kasko ve trafik sigortası tekliflerini, poliçe tutarlarını ve poliçe kapsamlarını çok kısa bir süre içerisinde tarayarak karşılaştırıyor. Sigorta şirketlerinin tekliflerine ek bir komisyon ilave etmeden araç sahiplerine aynı şekilde sunuyor.

 

Araç sahipleri uygun bulduğu kasko sigortasını ve trafik sigortasını internetten güvenli ödeme alt yapısı ile anında satın alabiliyor. Siz de ücretsiz teklif almak ve araç sigortası yaptırmak için Koalay.com’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Share