Katlanabilir scooter gelecek yıl satışa sunulacak

Ulaşıma yeni çözüm: Katlanabilir scooter!

Katlanabilir scooter

Katlanabilir scooter

Teknoloji şirketleri, geleceğin dünyasında ulaşım sorununu kolaylaştırmak için çözümler sunmaya devam ediyor. Macaristan merkezli Antro Group şirketinin geliştirdiği Moveo adlı scooter, ‘kolay taşınabilir’ araçlar alanında çığır açacak türden.

Gelecekte bir gün işinize gittikten sonra aracınızdan inip, onu birkaç saniye içinde katlayarak bir valiz gibi taşıyabilirsiniz. Ortadan ikiye katlanabilen Moveo adlı scooter, sizi her yere götürebileceği gibi, her yere taşınabilen pratik bir ulaşım aracı olarak belirdi.

Macaristan merkezli Antro Group firması tarafından geliştirilen Moveo, saatte 45 kilometre hız yapabiliyor. Otomobilinizin bagazında, hatta tren yolculuklarında yanınızda taşıyabileceğiniz Moveo, tekerlerindeki motorlarla çalışıyor. Deri koltuğua sahip araç, konforlu bir sürüş vaat ediyor.

Daily Mail’in haberine göre, karbon alaşımdan üretilen Moveo, kolayca ortadan ikiye katlanarak bir valiz gibi taşınabiliyor. Kapalı duruşu sayesinde dış ortamdaki kirlerden etkilenmiyor.

Antro Group CEO’su Tamas Slezak, ‘gelecek için çok ideal bir ürün olduğuna inandıkları Moveo’nun gelecek yıl piyasaya sürüleceğini’ belirtti. Slezak, “Moveo ultra hafif ve toplu taşımaya en çok katkı sağlayacak araç” ifadesini kullandı.

Satış fiyatı 2 bin dolar olarak belirlenen Moveo, gelecek yıl internet üzerinden satışa sunulacak. Slezak, ‘üretime hazır olduklarını ve daha hızlı üretim için yatırım beklediklerini’ ifade etti.

 

Kaynak:ntvmsnbc

Share