Köpeklere kamera aksesuarı

Ünlü aksiyon kamerası GoPro’nun köpeklere kamera takabilmek için kullanılan özel aksesuarı satışa sunuldu. İlginç ürün ABD’de 59.99 dolardan satışa sunuldu.

GoPro kullanıcıları köpeklerine de kamera takabilecek.

gopro-kopek-kamerasi

Aksiyon kamerası denince akla gelen ilk markalardan biri olan GoPro, insan ve çeşitli cihazlara kameralarını takma aksesuarlarına yenisi ekledi. Firmanın yeni ürünü köpeklere kamera takmayı mümkün hale getiriyor.

Köpeklerin vücuduna bağlanan özel bir aksesuar ile hayvanların sırtına ve boynuna GoPro takılabilir hale geliyor. Hem sırtında hem boynunun altında GoPro yuvası bulunan özel askı havyana rahatsızlık vermeden kolay bir şekilde takılabiliyor.

Bugüne kadar aksiyon kamerasının köpeklere takılan resmi bir aksesuarı yoktu. Ancak üçüncü parti olarak tanımlanan bazı firmaların bu tip çözümleri bulunuyordu. Bazı kullanıcılar da ev yapımı çözümlerle köpeklerine GoPro bağlamanın yollarını geliştiriyordu.

gopro-kamera

Üzerinde 2 GoPro bağlantı yuvası bulunan bu özel aksesuar ABD’de 59.99 dolardan satışa sunuldu. Hayvanlar için geliştirilen ilk resmi GoPro aksesuarının devamının gelip gelmeyeceği ya da farklı hayvanlar için farklı aksesuarların üretilip üretilmeyeceği bilinmiyor.

Kaynak: Al Jazeera

Share