Lastik Lastikmastik.com ‘dan Alınır

Haberleri seyrediyorum ve son bin yılı kışı olacak diyor elbetteki abartıyorlar, her sene son 100 yıl son 1000 yıl gibi saçma haberler yaparlar ama bu durum benim gibi otomobil delisi kişilerin lastik ayarlarını yapmak için bir engel teşkil etmez.

lastikmastik.com

lastikmastik.com

Aslına bakacak olursanız uzun zamandır otomobilimin lastiklerini değiştiremedim, bildiğiniz gibi hava soğudukça otomobilin var olan problemleri daha da göz önüne çıkmaya başlar, zaten bir çok araba meraklısı da otomobillere koruyucu kış bakımı yapılması gerektiğini bilir. Havaların soğuması ile birlikte otomobil lastik bakımı çok büyük önem kazanıyor, kimse eski lastiklerle kışa girmek istemez…

Aşınmış lastikler başımıza büyük iş açabilir diye başladım internetten araştırmaya karşıma http://www.lastikmastik.com/ çıktı, siteyi biraz inceleyince çok uygun fiyatlarla karşılaştım. Özellikle Dunlop ve Federal lastik markaları ki bunlar benim favorilerimdir oldukça uygun fiyatlara bulmam benim için kaçırılmayacak bir fırsattı. Hemen Lastikmastik.com ‘un iletişim sayfasından bir mesaj yolladım siteye ve benim 15 dakika geçmeden telefonumdan aradılar bu duruma şaşırmadım desem yalan olur Dunlop Lastik ve Federal lastik çeşitlerini zaten Lastikmastik.com ‘da incelemiştim müşteri temsilcisi ile olan konuşmamdan sonra Dunlop 185/65 R15 88Q Graspic DS-3 de karar kıldım. Uygun fiyatları ile sizlerinde ilgisini çekeceğini düşündüğüm Lastikmastik.com u ziyaret edeceğinizi düşünüyorum.

Share