Lenovo akıllı bileklik piyasaya çıktı

Bir süre önce internete sızdırılan belgeler sayesinde gün yüzüne çıkan Lenovo akıllı bileklik, SW-B100 adı altında sessiz sedasız piyasaya sürüldü.

Son dönemin belki de en gözde alanı olan ve Apple, Samsung, LG Electronics ve Motorola gibi teknoloji devlerini cezbetmeyi başaran giyilebilir cihazlar pazarının büyüsüne yakalanan son firma da Çinli teknoloji devi Lenovo oldu. Geçtiğimiz ay internete sızan belgeler sayesinde ilk giyilebilir cihazı için FCC’den gerekli izinleri aldığı anlaşılan Lenovo, bu belgelerde gün yüzüne çıkan akıllı bilekliğini piyasaya sürdü. Lenovo akıllı bileklik firmanın online mağazasındaki yerini almış olsa da, ürünü satın almak isteyen kullanıcıların kısa bir süre daha beklemesi gerekiyor.
lenovo-akilli-bileklik-sw-b100

Başta bilgisayar sektörü olmak üzere teknoloji dünyasının birçok alanında zirveye oynayan Lenovo‘nun giyilebilir cihazlar alanına yönelmiş olması teknoloji dünyasında heyecan yaratmış olsa da, firmanın bu alandaki ilk ürünü genel olarak hayal kırıklığı yaratmış durumda. Özellikle fitness takibi için hazırlanan ve SW-B100 adıyla piyasaya sürülen Lenovo akıllı bileklik, piyasada olan mevcut akıllı bilekliklerin üzerine birşey ekleyemediği için basit bir cihaz olarak değerlendiriliyor. Lenovo’nun da bu ürünün piyasaya sürülmesi hakkında oldukça sessiz kalması, firmanın bu durumun farkında olduğunu gösteriyor.

Share