Ukash Ödeme Bildirimi Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinden güvenli ödeme dendiğinde akla gelen ilk seçeneklerden birisi olan Ukash kart, birçok siteye sağladığı kolay ödeme imkanıyla kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri sistemlerden birisi. Ukash al sat işlerinde kullanılabildiği gibi, Skype ve Facebook gibi sitelerde ücretli hizmetlerden yararlanmak amacıyla kredi yüklemek için de tercih edilebilmekte.

Ukash kart almak ve ukash bozdurma için yapılacaklar esasında oldukça basit: ülkemiz içine Türkçe olarak hizmet veren Süper Ukash firmalarının sitelerinden birisini ziyaret ederek, kendinize en uygun paketleri seçmek ve satın alma işlemlerini başlatmak. Burada ödeme yapmak ve sonrasında da bu ödemeyi bildirmek gerekiyor.

 

Peki Ukash kart alırken ödeme bildirimi nasıl yapılır? Bu çok prosedür gerektiren bir işlem midir? Yazımızda buna dair bazı bilgiler paylaşmak istiyoruz.

ukash

Ukashreklam.web.tr sitesi üzerinden Ukash satın alırken, birçok ticaret sitesinde olduğu gibi müşteri ödemeyi önce yapar, hizmet ya da mal teslimatı bundan sonra gerçekleşir. Bu ödeme için nakit paranızla havale yapma imkanını kullanabileceğiniz gibi, kredi kartı ve PayPal gibi opsiyonlar da sitesine göre seçenekler arasına girebilmektedir.

Ödeme işlemini üstte yazan kanallardan birisi aracılığıyla gerçekleştirmenizin ardından, burada ödemeyi yaptığınızın kanıtı olarak bir transfer numarası veya dekont sunulacaktır. Birçok kurum bunu doğrudan vermekte, bazıları ise talep ettiğiniz takdirde mail adresinize kısa süre içinde ödeme belgelerini ulaştırmaktadır. Bu bilgilerden gerekli olanları Ucuz Ukash sitesinin müşteri hizmetlerine yollamanızın kısa bir süre sonrasında ise destek ekibi sizinle doğrudan temasa geçer ve ya siteden canlı chat, ya da mail veya Skype gibi iletişim kanalları aracılığıyla 19 haneli kart numaranızı size sunar.

Bundan sonra ise Ukash kartınızla alışveriş yapma imkanına sahip olmaktasınız. Ne kadarlık kart alacağınız ve bu kartı hangi işlemler için kullanacağınız ise tamamen sizin kararınız.

Share