Ütü derdi tarihe karışıyor

Ütü yapmayı sevmeyenlere müjde! Ütü derdini tarihe gönderecek cihaz bulundu.

Kırışık kıyafetlerinizi kuru temizleme servisine götürseniz çok zaman kaybedeceksiniz, ütü ise hassas kıyafetler için tehlikeli bir çözüm. İşte Procter&Gamble ve Whirlpool firmaları beraberce böyle durumlar için ideal bir kıyafetyenileme çözümü geliştirmişler.
utu-yapmak

Swash isimli bu cihaz bir çamaşır makinası veya bir kurutucu değil. Ama zor durumda kaldığınızda en ihtiyacınız olan çözüm olabilir. Swash herhangi bir kıyafeti, ister gece elbisesi, ipek pantolon, kaşmir kazak veya dantelli bir gömlek olsun, 10 dakikada yepyeni hale getirme iddiası ile geliyor. Fakat leke çıkartmadığını hemen söyleyelim.
swash

Swash ince uzun bir elbise dolabı gibi görünüyor, tazeleyeceğiniz kıyafeti için asıyor ve üzerindeki yuvaya özel birsolüsyon içeren kapsülü koyuyorsunuz. Çalıştırdıktan sonra 10-15 dakika içinde kıyafet kırışıklardan arınmış vetertemiz hale geliyor. Cihaz bunu ısı dağıtımı ve özel solüsyonu ile başarıyor, su kullanılmıyor ve hassas kıyafetlerde başarılı sonuç veriyor.

Cihazın kendisi 499 Dolar ve ayrıca solüsyon kapsüllerinin 12’lik paketi 7 Dolar fiyatla satılıyor. Eylül’den itibaren ABD’de satışa çıkacak ürün hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share