Vestel Pyrojet teknolojisi ile tasarruf rekoru kırdı

Pyrojet teknolojisi ile su ve enerji tasarrufunda rekor kırdı.

PYROJET TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Pyrojet Teknolojisi, A+++ ürünlerden %70 daha az enerji ve %28 daha az su tüketerek rekor seviyede tasarruf sağlar. Bu sayede yıllık elektrik ve su harcamanızı azaltırken doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur. Vestel City’de geliştirilen bu inovatif teknolojinin başarısı, Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu tarafından VDE onayı ile kanıtlanmıştır.*

PYROJET TEKNOLOJİSİ NASIL ÇALIŞIR?

Geleneksel çamaşır makinelerinde, su yıkama sırasında kazanın içine alındıktan sonra yavaş yavaş ısıtıldığı için suyun ısınma süresi uzar, enerji ihtiyacı artar. Pyrojet teknolojisinde ise, su makinenin alt bölümünde bulunan Pyrojet haznesinde ısıtıldıktan sonra kazana üstten doğrudan püskürtülür. Bu sistem, su ısınma süresini azalttığı için çok daha az enerji kullanır. Ayrıca sıcak su, çamaşırlara doğrudan püskürtüldüğü için maksimum verimlilikte yıkama performansı sağlayarak su tüketimini azaltır.

vestel-pyrojet

ALERJEN VE BAKTERİLERE KARŞI DAHA ETKİLİSİ YOK

Alerji Uzmanı programı, 7 alerjen ve 4 bakteri üzerinde etkili olan Türkiye’deki ilk program.* Polen, kedi, köpek tüyü, toz gibi en yaygın alerji rahatsızlıklarına neden olan 7 alerjen ve deri, bağırsak enfeksiyonu gibi hastalıklara sebep olabilen 4 bakteri türüne karşı koruma sağlıyor. Bu özelliğiyle en etkili alerji programı olma sıfatını taşıyor. Dünyanın en prestijli Alerji kurumu Alerji UK tarafından da onaylı olan Alerji Uzmanı programı ile bebeklerinizin ve çocuklarınızın çamaşırları artık güvende.

Etkili olduğu alerjenler: Polen, kedi, köpek, toz, mite, mantar, küf.
Etkili olduğu bakteri türleri: Aspergillus niger, escherichia coli, candida albicans, staphylococcus aureus.

HEM YETENEKLİ, HEM DE ÇOK GÜZEL!

Kübik tasarımı, dev ön kapağı, dokunmatik LCD ekranı, özel tasarımlı yan panelleri, şık ve teknolojik görünmekle kalmaz, kolaylık sağlayan bir çok fayda sunar. 51 cm’lik dev ön kapağı ile yorgan ve battaniyeleri kolayca makineye yerleştirilip çıkarabilir, full grafik dokunmatik LCD ekranı ile, sayısız seçenekli yıkama alternatiflerini pratik bir şekilde yönetebilirsiniz. Yan panel tasarımı (Bumerang gövde) sayesinde sıkma anındaki ses seviyesini azaltır.

ÇOK SESSİZ, DAHA DA SESSİZ!

Geleneksel çamaşır makinesine kıyasla Manyetik BLDC Motoru ile yıkama ve sıkma sırasındaki ses seviyesini farkedilir ölçüde azaltır. Özel Bumerang gövde tasarımı ise titreşim ve sarsıntıyı azaltarak ekstra sessizlik sağlar. Artık makinenizi çocuklarınız ders çalışırken, bebeğiniz uyurken gönül rahatlığıyla çalıştırabilir, ister sabah ister akşam kimseyi rahatsız etmeden çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz.

İNATÇI LEKELERE İNAT 22 ÖZEL LEKE PROGRAMI

Bazı lekelerin yapısı farklı yıkama şekilleri gerektirir. Program derecesi ve çitileme düzeyi ayarları, buna göre belirlenmiş 22 farklı leke fonksiyonu sayesinde artık zorlu lekelerden korkmayın.

Etkili olduğu lekeler: Yumurta, çamur, çay, kan, sos, deodorant, ter, bebek maması, çorap, yağ, makyaj (fondöten), dondurma, yaka kiri, kırmızı şarap, çimen, meyve, domates, kahve, ruj, manşet kiri, çikolata, karışık leke.

vestel-pyrojet-calisma

İNCİ KAZAN

Giymeye kıyamadığınız elbiseleri, narin bluzları ya da en sevdiğiniz kazağınızı artık makinenizde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı sayesinde, narin çamaşırlarınızın yıkama ve sıkma aşamasında zarar görmesini önler.

KİREÇ KALKANI

Nikel kaplama rezistans makinenizi kireç oluşumuna karşı korur. Bu sayede makinenizin performansı artar ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.

SÜPER HIZLI 12 DK PROGRAMI

Çamaşırlarınızı biriktirmeden yıkamayı tercih ettiğinizde ya da hemen ihtiyaç duyduğunuz kıyafetlerinizi yıkamak istediğinizde kullanabileceğiniz bu program, Türkiye’deki en hızlı çamaşır yıkama programı. 2 kilograma kadar olan hafif kirli çamaşırlarınızı 12 dakika gibi rekor bir sürede yıkar.

SESSİZ YIKAMA PROGRAMI

Çamaşırları gece yıkamak istediğiniz zamanlar için geliştirilmiş bu program, çamaşırlar sıkma aşamasına geldiğinde 10 saate kadar durur ve başlat düğmesini otomatik olarak çalıştırarak kaldığı yerden devam eder.

FINISH TIME MODU

Çamaşırlarınızın makinede bekleyip kırışmasını önlemek için geliştirilmiş bu özellik ile, makinenin durma saatini siz belirleyebilirsiniz. Makineniz, bitiş saati ve program süresini hesaplayarak yıkamayı otomatik olarak başlatır. Bu sayede çamaşır makinenizin yıkamayı bitirmesini beklemeden, ev dışındaki işlerinizi planlayabilirsiniz.

ECO TIME MODU

Türkiye’de 22:00 – 06:00 saatleri arasında elektrik ücretlendirmeleri daha düşüktür. Eco Time Modu aktif olduğunda makineniz bu saat aralığında çalışır, elektrik ücretinden tasarruf yapmanızı sağlar.

vestel-pyrojet-camasir-makinesi

FAVORİ PROGRAMI VE ZAMAN AYARLAMA FONKSİYONU

Favori programı sayesinde en sık kullandığınız yıkama ayarlarınızı kaydedebilir, ihtiyacınız olduğunda kolayca yeniden çalıştırabilirsiniz. Zaman ayarlama fonksiyonu ile ise başlangıç zamanını 10 dakika’dan 23 saat 50 dakika’ya kadar erteleyebilirsiniz.

VESTEL REKORTMEN’İ KEŞFEDİN

Ezber bozan teknolojisi ile Rekortmen Vestel Çamaşır Makinesi sizinle tanışmayı bekliyor!

*Yıllık elektrik tüketimini 58 kWh’a, yıllık su tüketimini 7.700 lt’ye indirir. A+++ – %70 Enerji Seviyesi Bağımsız Alman VDE (Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik e.V.) test enstitüsü tarafından test edilip onaylanmıştır. Yılda 2.200 litre su tasarrufu diğer makinelere kıyasla alınmıştır.
**7 alerjen ve 4 bakteriye karşı temizlik sağladığı, Allergy UK tarafından test edilmiştir. Allergy UK, İngiltere’deki 21 milyon alerjik hastaya yardım için kurulan ve İngiliz Allergy Vakfı’nın faaliyetlerini gerçekleştiren bir kuruluştur. Detaylı bilgi için: www.allergyuk.org

Share