3G telefonlar

3G heryerde

3G heryerde

Bazı cep telefonlarının 3G uyumlu olmaması, bu teknolojiyle uyumlu ve uygun fiyatlı telefon arayışlarını artırdı. İşte 500 TL’nin altındaki 3G uyumlu cep telefonları…

3G teknolojisi hatayımıza girdikten sonra, mevcut cep telefonlarının bu teknoloji ile uyumlu olup olmadığı tartışmaları başladı. Eğer cep telefonunuz 3G uyumlu değilse ve bir telefon için fazla para harcamak istemeyenlerdenseniz, bu yazımız size telefon seçiminde yardımcı olacaktır.

3G uyumlu ve 500 TL’nin altında fiyatı olan telefonlar içerisinde Nokia 6220 Classic bulunuyor. HSDPA, GPS, Xenon flaşlı MP kameralı, Video kaydeden, Bluetooth, FM Radyo özelliği bulunan bu telefon 250 saat bekleme süresine sahip ve 379 TL’den satılıyor.

3G uyumlu bir diğer telefon ise Nokia E51. Bluetooth desteği, HSDPA, W-LAN, 2 MP kamera ve radyo destekli bu telefonun 310 saat bekleme süresi ve 4 saat çalışma süresi bulunuyor. Dijital içerikleri bilgisayara aktarabilen bu telefonun fiyatı ise 372 TL.

Nokia 5320 XpressMusic 3G uyumlu telefonlar arasında yer alıyor. Şık bır tasarıma sahip bu telefonun 24 saate kadar müzik çalabilmesi mümkün. Hafızası 8 gigabyte’a kadar genişletilebiliyor. HSDPA ile internete hızlı bağlanıyor. 250 saat bekleme ve 3.5 saat konuşma süresi bulunan bu telefonun fiyatı 463 TL.

Yine Nokia ailesinden olan N78, GPS W-LAN, HSDPA, FM alıcı/verici, 3.2 MP kamara gibi özelliklere sahip. Ön tarafta bulunan ikinci bir kamera sayesinde 3G ile video görüşmeleri daha rahat yapılabiliyor. 320 saat bekleme ve 4 saat konuşma süresi olan bu telefonun fiyatı 422 TL.

3G uyumlu bir diğer telefon SAMSUNG I200. Windows Mobile 6 işletim sistemi ile farklılık sağlayan bu telefonda 2MP kamera, HSDPA ve Bluetooth bulunuyor. Ofis dökümanlarını açabilen ve Push Mail teknolojisini destekleyen bu telefon, 338 TL.

SONY ERICSSON T700 ise, inceliğiyle ilgi toplayan ve 3G teknolojisini destekleyen telefonlar arasında bulunuyor. MSN, Google Maps gibi programları çalıştırabilen, Bluetooth, FM Radyo gibi özellikleri bulunan bu telefonun 370 saat bekleme, 9.5 saat konuşma süresi bulunuyor ve 398 TL’den satılıyor.

W910i Sony Ericsson’un en ilgi çeken özelliği ise, SenseMe uygulaması sayesinde, ruh halinize göre şarkı seçebiliyor olması. 3D oyunları bulunan, yüksek hızda internet erişimi sağlayan, Bluetooth, Radyo, 2MP kamera, 1gigabyte bellek özellikleri bulunan bu telefon, WLAN teknolojisini desteklemiyor. 9 saat konuşma süresi bulunuyor ve 388 TL’den satılıyor.

Share