Alcatel Idol X+ Sızdırıldı!

Çinli TCL Corporation firmasının Alcatel akıllı telefonlarına yeni bir amiral gemisi olacak olan Idol X+’ın fotoğrafları ve özellikleri sızdırıldı.

Alcatel Idol X+ Sızdırıldı!

Alcatel Idol X+ Sızdırıldı!

Piyasadaki güçlü cihazlardan biri olacak olan Alcatel Idol X+, 5 inç büyüklüğündeki 1920 x 1080p Full HD çözünürlüğünde gelmesi bekleniyor. Bunun yanında 2 GB RAM ile beraber MediaTek’in sekiz çekirdekli yonga setinin bulunacağı söylenmekte.

16 GB dahili depolama birimi bulunan bu cihazın Çift SIM kart desteği ile geleceği ve cihazın üzerinde SIM2 kart yuvası ile gelecek. Kamera olarak ise arkada 13 megapiksel değerinde kamera bekleniyor. Ayrıca LED flaş olduğunu da söyleyelim. Arka kağaına baktığımızda MediaTek yazısı görünüyor. Bu da işlemcinin MediaTek tarafından geliştirildiğini onaylıyor.

Cihazın Çin ve küresel pazarda satışa çıkması bekleniyor. TCL Corporation firmasının Çin’de TCL Idol X+ ile piyasaya sunulacağı söylenirken global pazarda ise Alcatel Idol X+ veya Alcatel One Touch Idol X+ adını alması bekleniyor. Ülkemizde de birçok farklı Alcatel markasının akıllı telefonunu olduğunu düşünürsek ülkemizde de satışa çıkabileceği ihtimali bulunuyor.
Kaynak:Mynet

Share