Asus Zenfone Zoom satışa çıktı

Geçtiğimiz sene duyurulan Asus ZenFone Zoom çıkışını gerçekleştirdi. İşte Asus ZenFone Zoom fiyatı, Asus ZenFone Zoom özellikleri ve detayları.

Tayvanlı teknoloji devi Asus, uygun fiyatla pazara sunduğu güçlü donanıma sahip akıllı telefonlarıyla kısa sürede önemli bir başarıya imza atmıştı.
asus-zenfone-zoom

Ülkemizdeki akıllı telefon pazarında da önemli bir konumda bulunan Asus, yeni ZenFone modelini geçtiğimiz gün satışa sundu.

Asus Zenfone Zoom’un ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil fakat telefonun Türkiye fiyatının 1500 TL civarında olacağı belirtiliyor.

ASUS ZENFONE ZOOM ÖZELLİKLERİ NELER?

ZenFone Zoom iki farklı varyasyonda satışa sunulmuş durumda olduğunu belirtmekte fayda var. 64 GB’lık dahili depolama alanına sahip olan ilk varyasyon gücünü 2.3 Ghz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Atom Z3580 yonga setinden alırken, 128GB dahili hafızaya sahip olan model ise 2.5Ghz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Atom Z3590’a sahip.

İki farklı ZenFone Zoom modelinin diğer özellikleri ise aynı. İki varyasyonda da 1080p çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekran bulunuyor. 4GB RAM bulunan ZenFone Zoom modellerinde 13 MP ana kameraya, 5 MP’lik ön kamera eşlik ediyor.

Share