BlackBerry Venice karşınızda!

BlackBerry’nin Android işletim sistemli ilk akıllı telefonu Venice ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internette yayınlandı.
blackberry-venice-ozellikleri

Bir döneme damgasını vuran, son yıllarda zor günler geçiren BlackBerry, eski ihtişamlı günlerine dönmeye çalışıyor. Firmanın bunun için bulduğu yöntemlerden biri ise Android işletim sistemli akıllı telefon üretmek. Bir süredir bu konuda çalışma yaptığı bilinen BlackBerry’de yeni telefon için geri sayım başladı. Birçok özelliği ile ilgili iddiaların ortaya atıldığı telefonun şimdi de fotoğrafları yayınlandı.

Firmanın Venice adını verdiği yeni akıllı telefon modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler internette yayınlandı. Kaydırmalı bir kapak sistemine sahip olduğu görülen telefonda ek olarak standart bir QWERTY klavye bulunuyor. Telefonla ilgili fotoğraflar Vietnamlı Ba Minh Duc isimli bir Facebook kullanıcısının hesabında yayınlandı.

Ekran boyutunun yaklaşık 5 inçten biraz büyük olduğu görülen üründe üst yüzde SIM kart ve bellek kartı yuvaları yer alıyor. 18 Megapiksellik bir kamerası bulunduğu da görünen akıllı telefon firmanın Android işletim sistemli ilk modeli olacak.

Eski günlerine dönmeyi hedefleyen BlackBerry, Android işletim sistemli akıllı telefonu Venice’i resmi olarak Eylül ayı başında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtacak.

Share