BLU’dan selfie konseptli akıllı telefon

Son dönemde hızla yayılan selfie çılgınlığına kayıtsız kalmayan ABD’li telefon üreticisi BLU, selfie odaklı yeni telefonu BLU Selfie’yi piyasaya sürdü.

Sadece birkaç yıl öncesine kadar telefon üreticileri için ön kamera sadece görüntülü aramalarda kullanılan basit bir parça olsa da, son yıllarda hızla yayılan selfie çılgınlığı ön kameraları önemli satış unsurları haline getirdi. Samsung, Sony ve HTC gibi teknoloji devleri kullanıcılarına daha iyi ön kameralar sunmak için adeta birbirleriyle yarışırken, daha küçük telefon üreticileri de bu trende ayak uydurmaya başlamış gibi görünüyor.
blue-smartphone

2009 yılında akıllı telefon pazarına giren ve ürünleri kırktan fazla ülkede satılmakta olan Amerikalı telefon üreticisi BLU, selfie meraklıları tarafından ilgiyle karşılanacağı tahmin edilen yeni bir akıllı telefon piyasaya sürdü. BLU Selfie adını taşıyan bu yeni akıllı telefon, Sony IMX135 sensör kullanan 13 megapiksellik etkileyici bir ön kameraya sahip.

BLU Selfie‘nin diğer donanımsal özellikleri arasında ise 720 x 1280 piksel çözünürlükte 4.7 inç dokunmatik ekran, 1.7 GHz sekiz çekirdekli MediaTek işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 64 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği ve 13 megapiksel arka kamera yer alıyor. 249 dolara satışa sunulan BLU Selfie, Amazon üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda.

Share