Bu saat tam ebeveynlere göre!

Çocuğunuzun güvenliğini düşünüyor ve ona bir cep telefonu almak mı istiyorsunuz?işte Filip SmartWatch ve telefon tam da size göre bir ürün olabilir.

Filip Akıllı Saat ile çocuğunuzun güvenliğini sağlayın

Filip Akıllı Saat ile çocuğunuzun güvenliğini sağlayın

Filip akıllı saat ebeveynleri kolayca arayabilir ve çocuğunuzu izlemenize yardımcı olur . Bununla birlikte çocuğunuzun lokasyonunu da görebilirsiniz. Ayrıca asıl görevinin saat olduğunu da unutmayalım.

Ebeveynler 5 numaraya kadar telefon numarasını programlayabilir ve böylelikle tek bir dokunuşla konuşma yapılabilir. Flip app, programlanan kişileri arayabilir, metin gönderebiliri “Safezone” diye adlandırılan bir yer belirleyip belirli bir hedef etrafında sanal yarıçapı olarak çocuklarınızı takip edebilirsiniz. Çocuk Safezone dan ayrıldığı anda Filip SmartWatch ebeveynlere bildirim gönderir ve uyarıda bulunur .

Filip SmartWatch’un ara yüzüü oldukça basit bir iki tuşdan oluşmaktadır. Acil durumlarda çocuk kırmızı dügmeye basılı tutarsa eğer arama listesinin en başındaki kişiyi aramış olur. Eğer o kişi yanıt vermezse listede ikinci sıradaki kişiyi arar. Bu durum ilk 5 kişiye kadar devam eder.Bununla birlikte çocuğun konumunu bildirim şeklinde ebeveynlere görerir.Bu esnada çocuk beklerken ,Filip dinlendirici bir melodi çalar .

Bu ürünün Amerika fiyatı 199,99 $ olarak belirlenmiş ayrıca sınırsız konum hizmeti, konuşma masrafları gibi giderler için aylık 10 $ ödemeniz gerekmektedir.

Hem iPhone hem de Android telefonlara hizmet veren Filip uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.
Filip SmartWatch internet sitesini ziyaret etmek için tıklayın.

Share