Bu Telefonun Şarj Sorunu Yok

Şüphesiz mobil sektörün en büyük sorunlarından birisi erken biten şarj sorunları. Akıllı telefonunuzun pil ömründen bıktıysanız, yeni çözümler aramaya başlayabilirsiniz.

Bu konuda sıkıntısı olmayan bir telefon arayışına girdiyseniz, THL 5000 aradığınız telefon diyebiliriz.

Girdiğimiz son dönem içinde telefon üreticileri özellikle batarya sorunu üzerinde durmaya başladı. Bu konuda yeni atılımlar yapan üreticiler kullanıcılara daha büyük pillere sahip olan telefonlar üretmeye başladı. Bu durumun en iyi örnekleri ise ortaya yeni çıkan Lenovo Vibe Z2 ile geçtiğimiz aylarda çıkan Gionee Elife 5.5.

Gionee-Elife-5-5

Çinli üretici THL bu durumu biraz daha ileriye götürerek 5.000 mAh kapasiteli pilini son akıllı telefonuna yerleştirdi. Devasa silikon anot Li-Po piliyle 1000 saat bekleme süresi ile 11 saat web’de gezinme ve 11.6 saat video çalma süresini siz kullanıcılarına vadediyor.

Pili dışında diğer özellikleri de iyi durumda olan telefon 8 çekirdekli 1.6 Ghz işlemciye sahip. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı olan cihaz 5 inç Full HD ekran ile Gorilla Glass 3,5 MP ön kamera ve 13 MP Sony F/1.8 diyafram açıklığı olan arka kamerayı barındırıyor.

THL, batarya sorununa çözümü getiren firmanın piyasada ciddi söz sahibi olacağını biliyor olmalı.

Kaynak:Mynet

Share