Facebook Messenger’a Spotify eklentisi geldi!

Facebook, Messenger uygulamasıyla büyük bir başarı elde etti. Günden güne bu uygulamasını geliştiren Facebook ekibi, şimdi de Messenger için dünyanın en çok kullanılan müzik platformlarından olan Spotify için bir eklenti ekledi.

facebook-messenger-spotify

Dünyanın en büyük sosyal medyası olan Facebook’un mesajlaşma servisi sunan Messenger uygulaması, bugünden itibaren Spotify desteği de sunuyor. Hem iOS, hem de Android platformunda Messenger uygulamasına sahip kullanıcılar, uygulama içerisinde sohbet ekranındayken “Daha Fazla” kısmından Spotify eklentisini kullanabilirler. Spotify seçeneğine dokunmak, kullanıcıları telefonlarındaki Spotify uygulamasına yönlendiriyor. Buradan kullanıcılar, Messenger sohbetinde paylaşmak istedikleri bir şarkı, sanatçı, çalma listesi ya da albümü seçebiliyorlar. Seçilen nesnenin albüm kapak resmi, sohbet ekranında da görünüyor.

Bu durum, insanların birbirleriyle müzik paylaşmasını çok daha kolaylaştıracağa benziyor. Spotify’ın kendi içerisinde bir paylaşma seçeneği olsa dahi, Messenger bu konuda daha çok kullanılacak gibi görünüyor. Zira sohbet içerisinde bir şarkıdan bahsedildiğinde onu göndermek ve dinlemek çok daha basit hale getirilmiş durumda.

Share