Galaxy Note 4′te fiyasko!

Samsung’un Galaxy Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 4’lerde üretim hatası olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde telefon devi Apple’ın yeni modeli iPhone 6 Plus ile dalga geçmesinin ardından Samsung’un yeni ürününde çıkan hata ortalığı iyice karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen iPhone 6 Plus’ın bükülme haberlerinin ardından sosyal medyada ciddi bir şekilde alay konusu olan cihaz üzerinden Apple’a yüklenen Samsung, bu durumdan çok iyi faydalanmıştı. Ne yazık ki Samsung’un yeni ürünü Galaxy Note 4’ün piyasaya sürülmesiyle, cihazda bir üretim hatası olduğu ortaya çıktı.

samsung-Galaxy-Note-4

Bilindiği gibi Galaxy Note serisinin yeni üyesi Ekim ayında kullanıcılar ile buluşacaktı. Ancak acele eden şirket cihazı Güney Kore ve Çin’de 26 Eylül’de satışa sundu. Kore basınından gelen bilgilere göre ise çok sayıda Samsung Galaxy Note 4 satın alan kullanıcıdan akıllı telefonun ekranı ve gövdesi arasında bir boşluk olduğu iddia edildi. Söylenene göre cihazda bulunan bu boşluk bir kartvizit geçecek kadar.

Kaynaktan alınan habere göre telefon devi Samsung, sorunun farkında olduğunu ve dünya genelinde satışa sunulmadan önce cihazdaki bu sorunun düzeltileceğini belirtti.

Kaynak:Radikal

Share