Galaxy S6 ve S6 Edge daha çıkmadan 20 milyon sattı!

Samsung’un Unpacked etkinliğinde duyurulan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge daha piyasaya sürülmeden gelen siparişlerle 20 milyon rakamına ulaştı bile. Bununla birlikte S6’nın ekranında sıfır noktası algılamama problemi olduğu ortaya çıktı.

Özellikle iki yana kavisli yapısıyla dikkat çeken Galaxy S6 Edge, yeni eklenen birçok özellikleriyle dikkat çekiyor.

Samsung-Galaxy-S6

Eski modellerinin ilk çıkış fiyatına göre daha almak için daha fazla para gerektiren bu iki telefon, fiyatın arttırılması pek de etkili olmamış gibi görünüyor.

Samsung S5 satışlarında beklediğini yakalayamayan Samsung, bu açığı S6 ve S6 Edge satışlarıya kapatacak gibi görünüyor.

Güney Koreli şirketin ortaya çıkan ön satış verilerine göre dünya genelinde şimdiden 15 milyon Galaxy S6 ve 5 milyonu da Galaxy S6 Edge olmak üzere toplam 20 milyonluk bir satış rakamı yakaladı bile .

Ayrıca Mobil Dünya Kongresi’nin(MWC2015) son günü verilen Global Mobile Awards’da MWC 2015’in en iyi cihazı olarak seçilen Samsung Galaxy S6 Edge için Google’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Sundar Pichai de “sanatsal bir teknoloji ürünü” olarak belirtmiş, mobil teknolojinin en gelişmiş ürünü olduğunu ve Android işletim sistemine sahip olduğu için mutlu olduklarını dile getirmişti.

Ekranda hata var!

Güney Kore merkezli kaynakların paylaştığı bazı videolara göre, Galaxy S6’larında ekran sıfır noktasını algılayamıyor.

Daha önce Microsoft’un bazı modellerinde de ortaya çıkan benzer sorunların bir yazılım hatası olduğu iddia edildi. Samsung’un bu soruna kısa sürede bir çözüm bulacağı umuluyor.

Share