Gerçek bükülebilir ekran deneyimi LG G Flex 2’de!

LG G Flex ve Samsung Galaxy Round modellerinin aksine gerçek manasıyla bükülebilir ekran deneyimi vadedecek G Flex 2 için bilgiler gelmeye başladı bile.

Gerçek bükülebilir ekran deneyimi LG G Flex 2’de!

Gerçek bükülebilir ekran deneyimi LG G Flex 2’de!

Bükülebilir AMOLED ekranların hayatımıza girişi henüz çok yeni. Hali hazırda pazara sunulan akıllı telefonlar, bükülebilir olmaktan ziyade bükülmüş bir formda satışa sunuldu. LG G Flex daha esnek bir yapıda olsa da Galaxy Round için formunun esnetilebilmesi pek mümkün değil.

 

G Flex modelinin ikinci sürümü için çalışmalara çoktan başlayan LG, bu kez gerçek bir bükülebilir cihaz deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Söylentiler cihazın 90 derecelik açıyla bükülebileceği yönünde ancak bu biraz uçuk bir iddia gibi geldi bize.

G Flex’in geliştirilmiş modelinde muhtemelen daha elastik yapılı bir batarya kullanılacak. Güney Koreli üreticinin bu yönde önemli çalışmalarının olduğunu biliyoruz dolayısıyla yeni cihazdan beklentileri biraz yükseltmek mantıklı olabilir. 2014’ün ikinci yarısında çıkması beklenen LG G Flex 2, yaygınlık konusunda da ilk modelden daha farklı bir satış politikasına sahip olabilir.

Kaynak:Mynet

Share