HTC M8 mini’nin özellikleri ortaya çıktı

HTC’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi HTC M8′in mini modeline ait olduğu öne sürülen özellikleri @evleaks tarafından ortaya çıktı.

HTC M8 mini’nin özellikleri ortaya çıktı

HTC M8 mini’nin özellikleri ortaya çıktı

HTC’nin One serisinde de tercih ettiği mini modellerini sunma stratejisine yeni amiral gemisi HTC M8′de de başvuracağı biliniyordu. HTC M8 modelinin minisi olan HTC M8 mini’nin özellikleri olması beklenen özellikleri Twitter üzerinden evlekas tarafından paylaşıldı. Sızdırılan özelliklere baktığımızda 4.5 inç büyüklüğündeki 720p çözünürlükteki ekran ile gelmesi beklenen bu cihazda 1.4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti bulunacağı söylenmekte. Bunun yanında 1 GB RAM ile beraber 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca microSD kart desteği bulunacağı söylenmekte.

13MP arka kamera ile beraber 5MP ön kamera bulunan HTC M8 mini’de Wi-Fi a/b/g/n/ac ve Bluetooth 4.0 bulunacağı iddia edilmiş. Bunun yanında Android KitKat 4.4.2 ile beraber HTC Sense 6.0 arayüzü gelmesi bekleniyor. Ayrıca ekran üzerinde butonların da olacağı söylenmeiş. HTC One mini’ye birçok benzerliği bulunan HTC M8′nin Mart ayında tanıtılması dolayısıyla yaz aylarına doğru HTC M8 mini’nin tanıtılması bekleniyor. Kesin bir bilgi olmadığını da söyleyelim
Kaynak:Mynet.

Share