HTC’den Galaxy S4′ü yanan kullanıcıya hediye

HTC, Mağdur Galaxy S4 kullanıcısına HTC One M8 hediye etmeyi önerdi.

Bundan bir ay önce bir Reddit kullanıcısı olan TweektheGeek forumdan sabah uyandığında Galaxy S4′ünü yanmış halde bulduğunu yazdı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftada Amerika’nın Teksas eyaletinden bir yanan Galax yS4 haberi daha gelmişti. Son olarak yaşanan olayda nispeten kullanıcı hatası sayabileceğimiz sahte batarya kullanma unsuru vardı. Ancak bir önceki olayda Galaxy S4′ü yanan kullanıcının bataryası da şarj aleti de orijinaldi.

Yanan ve patlayan Galaxy S4 haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Samsung durumun üzerini kapatmak için cihazını kaybeden kullanıcılara yeni bir cihaz hediye etmeyi öneriyor. TweektheGeek kullanıcı adına sahip Reddit kullanıcısı Samsung’un teklifini kabul ediyor ancak kendisine ulaşan kutunun içerisinde telefonun kendisi bulunmuyor. Bunun üzerine şirketle iletişime geçmeye çalışan kullanıcının çabaları sonuçsuz kalıyor.

yanmis-galaxy-s4

Bu olayların yaşanmasının ardından TweektheGeek en güçlü silahı olan Reddit’i bir kez daha kullanıyor ve tüm hikayesini dünyaca ünlü forumda paylaşıyor. Kısa sürede büyük ilgi gören hikayeye cevap veren bir kişi hikayenin kahramanı olan mağdur kullanıcıya bir teklifte bulunuyor. Bu kişi HTC’nin Ürün müdürü ve TweektheGeek’e patlayan Galaxy S4′ü yerine yepyeni bir HTC One M8 hediye etmeyi öneriyor.

HTC Ürün Müdürünün yepyeni bir HTC One M8 hediye etmek için tek şartı ise; ileride bir gün Samsung kullanıcıya bir cihaz gönderirse bu cihazı bir hayır kurumuna bağışlaması.

HTC bu sayede bir taşla iki kuş vurmuş oluyor. Hem mağdur bir kullanıcıya jest yaparak takdir toplayan şirket hemde rakiplerinden birini oldukça üzmüş oluyor.

Samsung’dan şuan için konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, özellikle Galaxy S4′lerden gelen patlama haberleri diğer Samsung kullanıcılarında tedirginliğe neden oluyor. Bu noktada Samsung’un ciddi satış düşüşleri yaşayabileceğini söyleyebiliriz.
Kaynak:Mynet

Share