İnce ve Zarif Detaylarla Galaxy S5

Küresel pazar liderleri arasında yer alan Samsung her geçen gün güvenilirliğini artırıyor. Başarılı çalışmalarla artan talepler karşısında müşterilerine üstün performansta ve ileri teknoloji de yenilikler sunmaya devam eden Samsung GALAXY serisine bir yenisini daha kattı. Diğer telefonlarda yer alamayan birçok detaya bu model sayesinde ulaşabiliyorsunuz.

Gerek şıklığı gerekse birçok ince detayı sayesinde eğlenceli anlar yaşayacak ve keşfettikçe daha fazla bağlanacaksınız. Modern ve mükemmel dokusu sayesinde fotoğraflarınızı daha net çekebilecek ve tek dokunuşla cihazınıza kaydedebileceksiniz. Fotoğraf veya videolarınızı çekerken karşıdan gelen güçlü ışık artık fotoğraflarınızı mahvedemeyecek çünkü cihazınızdaki HDR özelliği sizlere bu konuda yardım edecek. GALAXY S5 sayesinde hareketli görüntülerinizde rahatlıkla yakalayabileceksiniz. Tek yapmanız gereken hızlı netleşme özelliğini kullanabilmek. Seçilebilir odak sayesinde istediğiniz kareyi odaklaştırıp netleştirebilirsiniz. Böylece istediğiniz yerler netleşip arka taraf bulanıklaşacaktır.

samsung-s5

Kullanıcının Zevkine ve İnceliğine Uygun GALAXY S5

GALAXY S5’in güç tasarruf modu sayesinde önemli aramalarınız yarıda kapanmayacak. Aynı zamanda ultra güç tasarruf modunu açarak pil tüketiminizi en aza indirebilir ve gereksiz olan tüm uygulamaları kapatabilirsiniz. GALAXY S5 toza ve suya karşı dayanıklı olduğundan artık bu konu içinde endişelenmenize gerek kalmayacak.

5.1 tam HD ekranı sayesinde mekan ve zaman fark etmeden ışığı analiz edebilecek ve daima canlı ve doğal renklerde fotoğraflar çekebileceksiniz. GALAXY S5 sayesinde kalp hızınızı ölçüp S Health özelliği sayesinde günlük fitness hareketlerinizi de takip edebileceksiniz. Üstün deneyim performansına sahip olan bu şık tasarım ürününe www.bizdeuygun.com/Samsung-GalaxyS5.html internet sitesinden erişerek en uygun fiyatlarla ve çeşitli ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Share