iOS 7 mide bulandırdı

iOS 7’nin yan etkileri: Baş ağrısı, mide bulantısı!

iOS 7 mide bulandırdı

iOS 7 mide bulandırdı

Apple’ın bu ay içinde kullanıma sunduğu iOS 7 mobil işletim sistemiyle ilk kez bu derece büyük boyutlu görsel tasarım değişikliğine gidiliyor. Şeffaf menüler, sadeleşen semboller, artan animasyonlar sayesinde modern anlayış kullanıma geçiyor. Aynı zamanda donanım özellikleri daha fazla zorlanıyor. Son nesil iPhone 5c ve 5s ile uyumlu olan iOS 7′yi kuran milyonlarca kullanıcıdan bazıları tuhaf şikayetler yaşamaya başladı.

200 milyon kullanıcıdan bazıları, iOS 7 kullanmaya başladıktan sonra yol tutulması olarak bilinen mide bulantısı ve baş dönmesi sorunlarını hisseder oldu. Apple iPhone ve iPad kullanıcılarının şikayeti iOS 7 sonrasında değişen kullanıcı deneyimi. Son günlerce Apple forumlarını meşgul eden bu kullanıcılara göre yeni nesil yakınlaştırma ve paralaks uygulamaları çekilmez olabiliyor.

BAŞ AĞRISI, MİDE BULANTISI

Baş ağrısı, mide bulantısı gibi belirtiler yaşıyorsanız sebebi bu farklı menü animasyonları olabilir çünkü yakınlaştırma animasyonları iOS 7′nin her alanında karşınıza çıkıyor. Apple destek hattına göre iOS 7 animasyonlarının bir kısmı kapatılabiliyor ama çare olmazsa iOS 6′ya geri dönülmesi öneriliyor ki bunun anlamı sistemi sıfırlamak. Yakınlaştırma animasyonu kapatılamıyor ama paralaksı kapatmak için erişilebilirlik menüsü kullanılabiliyor.
Kaynak:GerçekGündem

Share