iPhone 6′ya ilgi büyük

Önümüzdeki günlerde Apple tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen iPhone 6′nın, Android kullanıcılarının sadece yüzde 5′ini cezbedebileceği söyleniyor.
iphone-6

Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6 için bir süredir devam eden heyecanlı bekleyiş, önümüzdeki günlerde sona erecek. 9 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini görücüyü çıkaracak olan Apple’ın etkinlik kapsamında yeni iPhone’u da resmi olarak tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Merakla beklenen yeni iPhone hakkında bazı detaylar geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılmış olsa da, telefonun kendisini gizemini koruyor.

4.7 ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı boyutta piyasaya sürüleceği söylenen iPhone 6‘nın kullanıcılardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor olsa da, yayınlanan yeni bir araştırmaya göre yeni iPhone mevcut Android kullanıcılarından pek de birşey eksiltemeyecek. Kullanıcılara yeni iPhone’u satın alma ihtimallerinin sorulduğu bu araştırmaya göre Android kullanıcılarının sadece yüzde 5′lik kısmı iPhone’a geçiş yapacak.

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan iPhone 6‘nın beklentilerin üzerinde çıkması halinde telefonu almayı düşünebileceklerini belirten Android kullanıcılarının sayısı ise yüzde 17.4.

Kaynak:Mynet

Share