İphone artık şifre sormayacak!

iOS 8.3’ün üçüncü beta sürümünü yayınlayan Apple, iPhone kullanıcılarının alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

iOS’un yeni sürümü iOS 8.3’e dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirketin aldığı yeni bir karar ile kullanıcılarına şifre sormayacağı belirtildi.
iphone-6-guncelleme

Daha önce aralarında Türkçe’nin de olacağı yeni dil seçeneklerinin Apple’ın akıllı asistanı Siri ile entegre edildiği açıklanan yeni sürüm, uygulama indirme alışkanlıklarını da değiştireceğe benziyor. 9to5mac sitesinin ABD merkezli şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Apple, uygulama marketi App Store’daki ücretsiz uygulamalarını ve iTunes içeriklerini indiren kullanıcılarından şifre sormayacak.

Şimdiye kadar Touch ID veya şifre yoluyla her indirmeden önce kullanıcılardan onay isteyen App Store, kullanıcıların yapacağı ayarlamaların ardından pasif hale gelebilecek. Bununla beraber App Store için şifre ayarları menüsüne giren kullanıcılar “Require Password” seçeneğini aktif veya pasif hale getirebiliyorlar.

iOS 8.3 HANGİ MODELLERDE KULLANILABİLECEK?

Teknoloji devi Apple’ın iPhone ve iPad modelleri için geliştirdiği iOS işletim sisteminin yeni sürümü olan iOS 8.3, iPhone 4s ve üzeri modellerde kullanılabilecek. iPad 2 ve üzeri modellerin kullanıcıları da yeni sürümü akıllı cihazlarına yükleyebilecekler.(Mynet)

Share