iPhone’lara ‘Google Takvim’ geldi

Yaklaşık bir yıldır bu konu üzerinde çalışmalar yürüten Google, Android versiyonundan sonra şimdide Apple‘de kullanabilecek, Bu uygulama İphone‘cuları boldukça sevindireceğe benziyor.
google-calender-teknoloji-haber-net

Apple iPhone kullanıcılarının uzun zamandır beklediği “Google Takvim-Google Calender” artık Apple Store üzerinden indirilebilecek. Android kullanıcılarının en beğendiği uygulamalardan birisi olan Google Takvim’in IOS’a uyarlanması için yaklaşık bir yıl süren çalışmalar tamamlandı. iPhone sahiplerinin kullanmaya başlayabileceği yeni uygulama tıpkı Android’de olduğu gibi yeni ve şık tasarımı ile göze hitap ediyor.

Gmail ile senkronize çalışıyor

Etkinlikleri ve ajandanızı düzenleyerek kendi ajandanızı tutmanızı sağlayan Google Takvim, milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılıyor. Tamamen ücretsiz olan Google Takvim, Gmail ile uyumu olarak çalışarak, Gmail üzerindeki etkinliklerinizi otomatik olarak takviminize senkronize ediyor, dilerseniz mail veya hatırlatma servisi ile size etkinliklerinizi önceden haber veriyor.
google-calender

Basit bir zaman çizelgesi üzerinde tüm programınızı görmenizi sağlayan Google Calendar‘ı daha önce Android bir cihaz üzerinde kullandıysanız ya da deneme fırsatı bulduysanız, bundan sonra iPhone‘larınız üzerinde de kullanabileceksiniz.

Share