işte HTC Explorer

HTC Corporation bugün yaptığı duyuruda, global cihaz portföyünün en son üyesi HTC Explorer’ı tanıttı.

HTC Explorer

HTC Explorer

HTC Corporation, Global Satış ve Pazarlama Başkanı Jason Mackenzie; “HTC Explorer, en önemli içerik ve bilgiye hızlı şekilde erişim sağlayan, kullanıcının kolaylıkla kontrol edebileceği özelliklere sahiptir. HTC Explorer herkesin kullanabileceği bir akıllı telefondur.” şeklinde konuştu.

HTC Sense

HTC Explorer özelleştirilebilir aktif kilit ekranı sayesinde, kullanıcıların sosyal güncellemeleri, fotoğrafları, hava durumu ve borsa güncellemeleri gibi en önemli bilgi ve içeriklerini görmelerini ve paylaşmalarını sağlıyor. Kilit ekranı aynı zamanda bu önemli anları yakalamak için kameraya hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca yeni “Smart Dialer” özelliği ile bir dokunuşla, rehberinizdeki kişilere hızlı ve kolay erişim sağlama imkanı sunuyor.

Hızlı ve sezgisel internet tarayıcısı

HTC Explorer, Android Market’teki uygulamaların hemen hemen hepsini çalıştırmanızı sağlayan Adobe Flash desteği ile kendi sınıfında HVGA ekrana sahip ilk telefondur. Otomatik URL düzeltme özelliği web de gezinmeyi daha akıcı hale getirirken Akıllı URL öngörüsü de en iyi 100 web sitesine hızlı erişim sağlıyor.

Share