İşte Samsung’un kapaklı akıllı telefonu

Samsung firmasının merakla beklenen kapaklı akılı telefonunda sonucunda görseller geldi.

Bu durumda özellikle bu sene çok etkili bir telefon çıkaran Samsung, cephesinden, Oldukça enteresan bir haber geliyor. Fakat uzun süredir sektörde biraz garipsediğimiz bir söylendi dolaşmakta. Bu söylentiye göre Samsung cephesinden de kapaklı bir şekilde akıllı telefon geliştirildiğini açıklamıştı.
samsung-kapakli-akilli-telefon-2015

İnternet ortamında yapılan haberlere baktığımızda Galaxy Golden 3 olarak açıklanan cihaz Samsung’un bu adamının canlı kanlı örneğiydi. Şimdi ise telefon hakkında farklı detaylar sızdırılmış durumda. Ortaya çıkan detaylara göre telefon, Tahmini olarak beklemiş olduğumuz Galaxy Golden 3 olarak açıklanan cihaz, Samsung’un bu adımında canlı kanlı örneğiydi. Şimdi se telefon hakkında çok daha farklı detaylar sızdırılmış durumda. Bu durumda detaylara göre telefon, Tahmini olarak açıkladığımı Galaxy Golden 3 ismiyle gelmeyecek. Şu an içinde telefonunu adının da ne olabileceğe konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Yapılan bi diğer sızıntı ise merakla beklemiş odluğumuz görsellerle ile alakalı. Özelliklede arka kısmı olarak Galaxy Note 5 oldukça benzeyen yeni Samsung cihazı, Anlaşılan günümüz tasarımını kapaklı bir telefon şahane bir şekilde birleştirmeye başlayacak. Telefonunu özelliklerine hatırlayacak olursak; 1280 x 720 değerinde 2 adet 4.6” Super AMOLED ekran, 16MP arkadaki, 5MP de ön de yer alan cihazın sekiz çekirdekli x64 tabanlı Exynos 7420 çipset, 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunmakta. Ağırlığı 204 gram olan telefon, İşletim sistemi olarak Android 5.0 olması beklenmekte.

Share