Karşınızda ‘Huawei Mate 8’

Çinli Huawei’nin yeni modeli Mate 8 için geri sayım başlamış durumda. Telefonun basın görselleri an itibariyle internete sızdı.

Rekabetçi fiyatları ve dikkat çeken performansıyla Huawei markası karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Firma, yeni amiral gemisi phablet modeli için geri sayımı başlattı. 26 Kasım tarihinde duyurulacak olan Huawei Mate 8’in basın görselleri ortaya çıktı. Weibo isimli sosyal ağdan sızan görseller, Gizmochina aracılığı ile paylaşıldı.
huawei-mate-8

Huawei Mate 8, firmanın devam eden Mate ailesinin en güncel üyesi olacak. Geçtiğimiz yıl Mate 7, ülkemizde de satışa çıkmış ve beğenilen bir model olmuştu. Şimdi benzer hedefler Mate 8 için de geçerli.

Cihazın daha önce çeşitli performans testleri ortaya çıkmış ve Snapdragon 820’ye meydan okuduğu belli olmuştu. HiSilicon Kirin 950 yongasından güç alan Huawei Mate 8, 26 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulacak. Basına dağıtılan davetiler bu tarihi işaret ediyor. Cihazda 6 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran, 4 GB RAM ve Mali-T880 GPU gibi özellikler var. AnTuTu isimli performans testinden yaklaşık 79.000 puan alan cihaz şu sıralar en çok merak edilen akıllı telefonlardan biri.(Mynet)

Share