LG G Pro 2 dünyaya açılıyor

LG’nin MWC 2014 de görücüye çıkardığı akıllı telefonu G Pro 2 Dünya’ya açılıyor.

Eğer akıllı telefonda geniş ekran seviyor ancak çerçeve kenarlarının gereğinden fazla kalın olduğunu düşünüyorsanız LG G Pro 2 tam size göre. 5.9 inçlik ekranının yanında 3.3mm çerçeve kalınlığına sahip olan G Pro 2 MWC 2014′de görücüye çıkmasının ardından ana vatanı Kore’de satışa çıkmıştı. Ancak bu telefonun ne zaman Dünya’ya açılacağı konusunda herahangi bir bilgi yoktu. Beklenen açıklamayı LG web sitesi aracılığıyla yaptı.

Çok kısa bir süre içerisinde G Pro 2′lerin Hong Kong, Tayvan, Singapur, Filipinler, Vietnam, Endonezya başta olmak üzere birçok Asya ülkesinde satışa sunulacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Telefonun Kore dışındaki ülkelerde ki fiyatı belirsizliğini korurken şuanda G Pro 2 Kore’de yaklaşık 2000 TL satış fiyatına sahip.

13 megapiksellik kamerası, Snapdragon 800 işlemcisi ve 3 GB RAM’i ile teknik özellikleri anlamında teknoloji severleri oldukça tatmin eden G Pro 2′nin Asya dışında öncelikle Kuzey Amerika ve Avrupa’da önümüzdeki aylarda satışa sunulması bekleniyor. Ancak şuan için LG tarafından açıklanmış resmi bir tarih bulunmuyor. Asya ve Kuzey Amerika’nın ardından Avrupa ile birlikte önümüzdeki aylarda LG G Pro 2′nin ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyoruz.
Kaynak:Mynet

Share