LG G4 satışları başlıyor!

Bu senenin merakla beklenen telefonlarından biri olan Güney Kore’li firma LG, LG G4 ne zaman raflarda yer olacağını açıkladı.

Amiral gemisi G4’ü birkaç hafta önce duyuran LG, yeni cihazını dünya çapında satışa sunmaya başlıyor. Güney Koreli firma, yaptığı açıklamada LG G4’ü ilk olarak Hong Kong’ta satışa sunacağını söyledi.
lg-g4-fiyati

G4 modeli , Güney Kore’nin ardından Türkiye, Rusya ve Singapur’da piyasaya sürülecek. Açıklamaya göre LG G4, “Avrupa’nın büyük bölümünde, Kuzey Amerika’da, BDT’te, Güneydoğu Asya’da, Orta Doğu/Afrika’da ve Güney/Orta Amerika’da” piyasada olacak. Firma, G4 satışları için dünya çapında 180 taşıyıcı ve satıcıyla anlaştığını söylüyor.

LG G4’ün fiyatının ne kadar olacağı ise henüz açıklanmış değil. Fiyat konusunda yapılan tüm açıklama, fiyatların yerel olarak açıklanacağı, taşıyıcı ve pazara göre değişiklik gösterebileceği yönünde oldu. LG Mobile başkanı ve CEO Juno Cho ise yaptığı açıklamada LG G4‘ün “piyasadaki diğer amiral gemilerine benzemediğini” söyleyerek deri kapaklı telefondan övgüyle bahsetti.

Share