LG G4C satışa çıkıyor

LG G4’ün mini versiyonu olan LG G4C, Avrupa’da tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Güney Koreli firma LG‘nin geçtiğimiz ay tanıttığı amiral gemi modeli LG G4’ün mini versiyonu olan LG G4C, Avrupa’da tüketicilerin beğenisine sunuldu.
lg-g4c

Güney Koreli dev teknoloji firması LG, yeni amiral gemi modeli LG G4’ü tüm dünyada satışa sundu. Bunun ardından artık her amiral gemi modelinde olduğu gibi LG G4 içinde geçtiğimiz ay modelin mini versiyonu olan LG G4C resmen tanıtıldı.

Tasarım olarak hemen hemen aynı olan LG G4C, özellik bakımındansa orta segmentte yer alıyor. 5 inç büyüklüğünde HD IPS LCD ekrana sahip olan model, 8 Megapiksel ana ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip.

Snapdragon 410 kullanan model 8 GB dahili depolama alanı, 1 GB RAM, microSD kart desteği ve 2540 mAh bataryayı bünyesinde barındırıyor.

LG G4‘ün minisi diyebileceğimiz LG G4C, bugün itibariyle Avrupa’da satışa sunuldu. Hollanda’da 275 dolar fiyat etiketine sahip olan akıllı telefonun, ayrıca İngiltere’de de önümüzdeki hafta sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor.

LG G4C ülkemizde ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak diye merak ediyorsanız bu soruların cevaplarını almak içinse biraz daha beklemeniz gerekecek.

Share